Cudowny pomnik JP II
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
kto go tam uwiezil ? przestaje wierzyc w polski rząd za rządów pisu by to sie nie zdarzylo
nikt nikogo nie obraża.
Jestem katolikiem, a mimo to mnie rozbawiło Leci browar
nasz ukochany papież powiedział pewnego razu: "nie stawajcie mi pomników tylko mnie zapamiętajcie" ehh.
To popiersie, a raczej poprącie, stoi przy kościele w Smolnicy pod Gliwicami.
Ja jestem ateistą ale mam szacunek do wierzących. Powiem szczerze, to mnie też rozbawiło. Jeden z nielicznych żartów na temat naszego papieża który do mnie trafia. Na temat bo nie z niego, tylko z tych debili co taki pomnik projektowali i za to zapłacili. Znaczy się zlecali, bo zapłaciliśmy my wszyscy...
Pomimo szacunku do papieża(ale w sumie go to nie obraża, więc to nie ma nic do tego) strasznie się uśmiałem. Zasłużone piwko!
Spreju, spreju...
PS: Rozbraja mnie jak każdy się musi tłumaczyć z tego, że go zdjęcie śmieszy.
A z papieża śmiać się nie wolno! Tyle rzeczy dokonał! Przecież dzięki niemu skolonizowaliśmy Marsa!
To jeszcze parę "dzieł":
Papież z kartofliska:
JP2 Widmo:
A tu cały on!
PS: Rozbraja mnie jak każdy się musi tłumaczyć z tego, że go zdjęcie śmieszy.
A z papieża śmiać się nie wolno! Tyle rzeczy dokonał! Przecież dzięki niemu skolonizowaliśmy Marsa!
To jeszcze parę "dzieł":
Papież z kartofliska:
JP2 Widmo:
A tu cały on!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów