📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha genialny ptak
WakeMeUp napisał/a:
haha genialny ptak
Genialny bo nauczył się powtarzać dane, usłyszane dźwięki, na określoną komendę..?
Yay.
ej my (Polacy) mamy to w genach, że się o wszystko czepiamy, czy po prostu internet działa na wasz mózg a was spustoszająco?
Mówię tu do chewbacca.
Mówię tu do chewbacca.
No tak... a chińczyka nie nazwiecie genialnym, bo bo potrafi złożyć zabawkę i uszyć spodnie? O to mi chodzi.
chewbacca napisał/a:
Genialny bo nauczył się powtarzać dane, usłyszane dźwięki, na określoną komendę..?
Nie, bo ma kurwa piękne rozłożyste skrzydła
chewbacca napisał/a:
No tak... a chińczyka nie nazwiecie genialnym, bo bo potrafi złożyć zabawkę i uszyć spodnie? O to mi chodzi.
To teraz troszeczkę matematyki rodem z podstawówki, niech Chińczycy stanowią 20% ludności świata (nie chce mi się sprawdzać ale pewnie gdzieś tyle) i niech 1/2 Chińczyków umie zrobić spodnie. Wychodzi, prawdopodobieństwo trafienia na człowieka umiejącego zrobić spodnie wynosi 0,1; jako że jesteśmy podzieleni na kraje lepiej napisać, że prawdopodobieństwo trafienia człowieka umiejącego robić spodnie i będąc w Chinach wynosi 1/2 (czyli wystarczy pojechać do Chin aby zobaczyć człowieka robiącego spodnie). Jak myślisz ile jest papug tak dobrze wyszkolonych ? Obstawiam ze około 0,0001 % (podziel przez 100 aby zamienić na liczbę rzeczywistą) przenieśmy się do jakiegoś kraju, w którym żyją papugi, obstawiam że tam łatwiej znaleźć średnio wyszkoloną papugę (coś musi rozbawiać turystów) ale nie tak dobrze jak ta nasza z filmiku, czyli niech prawdopodobieństwo średnio wyszkolonej papugi w "papużym kraju" wynosi 1/1000 . Jeszcze powinniśmy wziąć pod uwagę populację ale nie mam zielonego pojęcia o populacji papug.
Wyobraź sobie, że wygrałeś w lotka i jedziesz do kraju, w którym żyje duuużo papug. Widzisz papugę, która coś mówi, choć do końca nie wiesz co, czy masz kisiel w matach ? Prawdopodobieństwo, że tak wynosi 95% . Tutaj masz papugę, która wiesz co robi i Ci się to nie podoba ?
I tak i tak okaże się, że ona wcale nie jest nadzwyczajna
Chciałbym taką, panienki na nią leciałyby jak po sznurku
Chciałbym taką, panienki na nią leciałyby jak po sznurku
pewnie potrafi tez powiedziec "Stół z powyłamywanymi nogami" lub "Jola lojalna, Jola nielojalna" albo pospolite KURWA ^^
najgorsze że filmik nie jest cały później robi lepsze jazdy Ptasior :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów