📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
fak ju
Zajebista, sama miałam kiedyś papużkę falistą, którą uczyłam przez 5 lat słowa piwo. Łatwo nie było, ale jak się skubana nauczyła to powtarzała 24/7
Wkurwiacz Dwa Tysiące napisał/a:
Zajebista, sama miałam kiedyś papużkę falistą, którą uczyłam przez 5 lat słowa piwo. Łatwo nie było, ale jak się skubana nauczyła to powtarzała 24/7
heh jestem ciekawy jak wygląda takowa nauka
pies - wiadomo..
a papuga? nie mam zielonego pojęcia
Te hamerykańskie fak ju to nawet nie brzmi jak przekleństwo. Kurwa, to by ładnie brzmiało Czekam na tego kto nauczy tego papugę
Czy tak ciężko jest użyć polskich znaków? Może klawiatura Ci ich nie obsługuje? Ehh...
Czarny nie był w stanie przegadać papugi, standard.
@wasssuuup
Jestem wzruszony do lez! Nie tylko nauczyli papugę naszego pieknego polskiego slowa "Kurwa" ale ptak użyl owego zwrotu w sytuacji zaklopotania i frustracji czyli zupelnie jak my Polacy! Brawo dla zasranca i posypac mu karmy
Jestem wzruszony do lez! Nie tylko nauczyli papugę naszego pieknego polskiego slowa "Kurwa" ale ptak użyl owego zwrotu w sytuacji zaklopotania i frustracji czyli zupelnie jak my Polacy! Brawo dla zasranca i posypac mu karmy
ukcioo napisał/a:
heh jestem ciekawy jak wygląda takowa nauka
pies - wiadomo..
a papuga? nie mam zielonego pojęcia
Papugi "wyłapują" niektóre słowa ze zdania, dlatego zdarzy się, że mądrzejsze osobniki zapamiętują wydźwięk tych słów i próbują je powtarzać. Mojej widocznie spodobało się "piwo", a że klatka stała u mojego brata-konesera napoju chmielowego, zadanie było ułatwione
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów