📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
" I ,że nie opuszczę cię aż do śmieeeee eeu eueu eueu ee ee aaaaaaa !!!
Ja tam nie wiem, jak ona ale jak pierwszy raz siadałem na motocyklu czy za kółko to pierwsze co pytałem to gdzie jest hamulec...
I po wuj? Laska nie wiedziała gdzie i się zatrzymała.
Brak Ci fantazji
Brak Ci fantazji
Nie wiem ale jak kiedy uczyłem moją jazdy na moto (cruiserem- pocieszam się , że to lżejsza odmiana motopizdy niż ścigacze ) to siedziałem za nią i trzymałem kierę razem z nią. Kolesiowi raczej na lasce nie zależało skoro puścił ją samą bez nadzoru.
tak jest kurwa, gazuuuuuu
co te baby mają pod deklem, za każdym razem w panicznej sytuacji muszą albo odkręcić manetkę do końca, albo wcisnąć gaz w podłogę.
co te baby mają pod deklem, za każdym razem w panicznej sytuacji muszą albo odkręcić manetkę do końca, albo wcisnąć gaz w podłogę.
alexandrus napisał/a:
Nie wiem ale jak kiedy uczyłem moją jazdy na moto (cruiserem- pocieszam się , że to lżejsza odmiana motopizdy niż ścigacze ) to siedziałem za nią i trzymałem kierę razem z nią. Kolesiowi raczej na lasce nie zależało skoro puścił ją samą bez nadzoru.
To ja byłem na tyle wierzący że się uda że puściłem laskę samą... na ogarze 200.
alexandrus napisał/a:
[...]Kolesiowi raczej na lasce nie zależało skoro puścił ją samą bez nadzoru.
W tej sytuacji pewnie jest metoda. Po takiej przejażdżce nie odmówi / nie będzie stawiała oporu
gabriel0 napisał/a:
To ja byłem na tyle wierzący że się uda że puściłem laskę samą... na ogarze 200.
Puściłeś ją na ogarze i nie ogarnęła? Patrz pan, co za przypadek
Dodaje gazu - motogówno jedzie, odejmuje gazu - motogówno zwalnia. Czy dla głupiej cipy, to takie trudne?
Jego plan to zatrzymam motor siłą mych mięśni ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów