📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nic tam za bardzo nie widzę
Bardzo dobry materiał. Dawaj więcej.
Odpalam z rana internet, patrzę i...? O, 2007 rok! Kurwa, tylu złym rzeczom mogę zapobiec, tylu życiowym wtopom. Tylu ludzi mogę ocalić, choć tym ze Smoleńska pojechałbym pomachać na odchodne. Tylko stewardess szkoda. Biegnę do kolektury lotka obstawić cyfry, albo czekam do 2017 na Eurojackpot. Jeszcze moja wygrana w dużym lotku przez efekt motyla spowodowałaby, że Jackpot do Polski nigdy by nie zajrzał. Ale przyglądam się bliżej, i widzę, że naczelny pedał i gównojad tej strony wrzuca memy poniżej wszelkiej krytyki. Moje życie trwa jak do tej pory, scrolluję dalej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów