Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano 2024-11-20, 14:22 ]
Jak tam się pracuje za 3200 i pała na mieście? Wolę szczac do butelki i mieć 12 tys co miesiąc a Ty żyjesz od wypłaty do wypłaty, końska spierdolino
Znam takich jak ty ziomek Zarabiacie w miarę przyzwoite pieniążki, budujecie domy na kredyt, zmieniacie samochody, a wasza żona rucha się na prawo i lewo bo wiecznie nie macie dla niej czasu, a na wakacje wam sie nie chce bo wy to sie przecież w trasie naoglądacie. Finalnie oddajesz jej pół majątku, ona w wieku 40 lat ma swoje mieszkanie, normalną prace i dalej sie rucha bo na miłość już nie ma czasu
Btw: 12 tyś w dzisiejszych czasach to nie jest jakiś wyczyn...
Znam takich jak ty ziomek Zarabiacie w miarę przyzwoite pieniążki, budujecie domy na kredyt, zmieniacie samochody, a wasza żona rucha się na prawo i lewo bo wiecznie nie macie dla niej czasu, a na wakacje wam sie nie chce bo wy to sie przecież w trasie naoglądacie. Finalnie oddajesz jej pół majątku, ona w wieku 40 lat ma swoje mieszkanie, normalną prace i dalej sie rucha bo na miłość już nie ma czasu
Btw: 12 tyś w dzisiejszych czasach to nie jest jakiś wyczyn...
Nie jestem żonaty gogusiu, rucham jedynie Twoja matkę a Twoją siostre biorę na wakajki tylko dlatego, żeby mieć na czym nogi oprzeć. Dom na kredyt spłacają wszyscy Twoi domownicy a zostaje wam jedynie konserwa Tyrolska którą zrecie dzień w dzień.
Nie jestem żonaty gogusiu, rucham jedynie Twoja matkę a Twoją siostre biorę na wakajki tylko dlatego, żeby mieć na czym nogi oprzeć. Dom na kredyt spłacają wszyscy Twoi domownicy a zostaje wam jedynie konserwa Tyrolska którą zrecie dzień w dzień.
Ruchasz to swoją rękę codziennie w piwnicy. Ludzie nie nabierajcie się na komentarze tych gimbusów, bo to ich tylko nakręca !!!
Czyli jednak..... SZCZACIE DO BUTELKI przyznałeś się
My sobie tak tylko żartowaliśmy, bo to legenda miejska a ty szofer nam ją tu potwierdziłeś na własnym przykładzie...
żona wie że szczasz do butelki ?
Szczamy! Później te butelki lądują pod waszymi płotami, taka darowizna dla małych bachorów XD smacznej kawusi :3
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów