18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

W Salonikach również próbują udowodnić jak tolerancyjni i równi są homoseksualiści.

Sztandar głosi:

Do diabła z rodziną
Do diabła z ojczyzną
Grecja umrze, a my przeżyjemy.

Na prawdę dziwi mnie to, że lbgt jest aż tak POJEBANE! Przecież sami sobie szkodzą takimi sloganami - i to wszystko w imię tolerancji!

Ja toleruję, bo mam kilku znajomych homo, którzy nikomu nie przeszkadzają i nie uczestniczą w tego typu paradach - sami są przeciwnikami tych zbiorowisk!
I mają kurwa rację, bo te parady gejów i lesbijek to nic innego jak: "TOLERUJ MNIE, ty zacofany, średniowieczny śmieciu, kurwa twoja mać"
Toleruję =/= akceptuję

Pozamykać to i niech próbują "przeżyć" ładując w dupala.
Zgłoś
Halman 2019-06-23, 12:15 4
grecy wynaleźli homo w starożytności wiec pedały srają sobie do gniazda....
Zgłoś
~Velture 2019-06-23, 12:15 7
eruaknem napisał/a:

Toleruję =/= akceptuję

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Sadic 2019-06-23, 12:23 11
Przecież to LGBT jest instrumentem władz (nie koniecznie państwowych) do demoralizowania lub/i destabilizowania społeczeństwa.
Tak samo jest z innymi organizacjami np. Feministyczne (te mówiące o tym, że kobiety są lepsze we wszystkim od mężczyzn), turbo-katolickie, Wielka Lechia (Słowianie), anty-szczepionkowcy, płaskoziemcy, filosemickie, itp itd.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-06-23, 13:01 6
Masz rację, kiedyś jeden gej powiedział mi że działania tych ludzi szkodzą prawdziwym homoseksualistom, powiedział "ludzie nas przez nich nienawidzą" i że boi się o własne życie i życie swojego chłopa, że homoseksualizm to coś więcej niż seks i nie opiera się tylko na nim, że to normalny związek tylko w kierunku innego rodzaju osoby i że seks jest tylko miłym dodatkiem jak w każdym związku. W każdym razie, od siebie dodam że tego typu akcje szkodzą normalnym gejom i normalnym lesbijkom. Jeden lubi duże cycki a inny małe, tak samo komuś mogą podobać się przedstawiciele tej samej płci ale szkalowanie heteroseksualnych ludzi i taka agresja szkodzi wizerunkowi zwykłych szaraczków a te wszystkie akcje społeczności są organizowane przez polityków, te akcje doprowadzą kiedyś do pogromów i to jest smutne, smutne że po raz kolejny cierpieć będą zwykli ludzie bo banda kurwów w garniturkach poszczuje na nich niczego nieświadome społeczeństwo, przeświadczone że czyni słusznie.
Zgłoś
f................n 2019-06-23, 13:27 1
Nie znam greki, to nie rozczytam, ale jeśli to nie fake, to w czwartym wersie na transparencie powinno się znaleźć hasło: "Mniej więcej przez jedno pokolenie". Badam - tsssss. Wiem, że suche, ale jeśli to prawda, to bardziej kumatym zboczkom właśnie zaszkodzili. I żeby była jasność - nic do zboczków nie mam, też mam takich znajomych i dodatkowo ich lubię - dopóki realizują Swoje bardziej intymne pragnienia, potrzeby i żądze w domowych pieleszach., wszystko gra.
Zgłoś
siwybis 2019-06-23, 13:31 20
Jeśli dwóch facetów chce żyć razem czy tez nawet w sypialni rwać sobie gwint w dupskach to naprawdę lata mi to koło chuja ale za robienie tego cyrku w przestrzeni publicznej to ZOMO i pałować bez litości.
Zgłoś
black_fucker 2019-06-23, 13:31 1
Tam w grecji napewno maja jakies chujowe ciezarowki z wadliwymi hamulcami... nie moglby ktos ich rozjechac? Zawsze to kilku mniej
Zgłoś
McQurwa 2019-06-23, 13:56 1
Greccy z urodzenia są pedałami i jeszcze do tego to! To jak kurwa minus i minus

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
saves 2019-06-23, 14:04 8
A ten u nas, który stwierdził: „Stare kurwy wymrą, głosujące na PiS i w końcu władza w kraju trafi w normalne ręce”?
Jeśli władza miałaby trafić w "normalne ręce" ludzi jemu podobnych, to ja się wypisuję z Polski.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-06-23, 18:16 8
"Do diabła z rodziną"?? A za tydzień: "domagamy się małżeństw osób tej samej płci"...
hehe, logika lewel expert.
Zgłoś
donkapusta 2019-06-23, 19:58
Ilu manifestantów LBGTQSDUSBmicro potrzeba do zmiany żarówki?
Bez żartów, manifestanci LBGTQSDUSBmicro nie mogą niczego zmienić.
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-06-23, 20:25 2
"Grecja umrze, a my przeżyjemy."

No właśnie nie przeżyją, bo jak się będą rozmnażać?
Zgłoś
mazga50 2019-06-23, 21:52 1
To zboczone ścierwo najczęściej żyje z socjalu wypłacanego przez państwo które chcą zniszczyć. Nie dość, że podcinają gałąź na której siedzą, to prócz tego, że sami się z tego drzewa spierdolą, to jeszcze szkodę zrobią wszystkim wokoło.
Jedynym wytłumaczeniem takiego zachowania jest to, że te kurwy są opłacane z kasy Sorosa i innego żydowsko-islamskiego gówna. Oczywiście liczą na to, że kasa się nie skończy po upadku państwa.
Zamykać w obozach reedukacyjnych i przegłodzić to szambo, żeby klepki powskakiwały na swoje miejsce. Zero tolerancji dla V kolumny.
Zgłoś
Rejti 2019-06-23, 22:24 1
figgin napisał/a:

Nie znam greki, to nie rozczytam, ale jeśli to nie fake, to w czwartym wersie na transparencie powinno się znaleźć hasło: "Mniej więcej przez jedno pokolenie". Badam - tsssss. Wiem, że suche, ale jeśli to prawda, to bardziej kumatym zboczkom właśnie zaszkodzili. I żeby była jasność - nic do zboczków nie mam, też mam takich znajomych i dodatkowo ich lubię - dopóki realizują Swoje bardziej intymne pragnienia, potrzeby i żądze w domowych pieleszach., wszystko gra.

Grecki alfabet jest podobny do cyrylicy,
Rzeczywiście jest tam napisane "do diabła z ojczyzną" itd
Zabawne, że takiego zwrotu używają osobniki, które nigdy nie zadały sobie trudu zrozumienia czym jest religia i pałają do niej ślepą, małpią nienawiścią.

A tak na serio, to Sadol powinien być wolny od polityki. Nie po to wchodzę tutaj wieczorem po robocie żeby męczyć mózg agitką z lewą i z prawa, z dupy i pietruchy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów