Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czyli po prostu parada LGBT. Fajnie jakby u nas też tak wyglądały.
.
.
.
I tradycyjnie, przy tym temacie, wyprostowane info. Na 1000 ofiar pedofilów.
1 - ofiara księży i lekarzy (najmniej)
...inne zawody
25 - ofiary mechaników samochodowych
30 - ofiary rolników
70 - ofiary budowlańców
400 - ofiary sodomitów
I cyk lewackie źródło, z czasów PO, by zamknąć mordę lewackim ścierwom, czyli prawdziwym pedofilom. Bo prawdziwy pedofil nie nosi sułtanny, 400 razy częściej nosie tęczową flagę:
PS. Swoją drogą ukraść dzieciom tęczowe kolory, i z robić z nich symbol gwałciciali i pedofilów, to też trzeba być chorym skjurwysynem.
Cytować "natemat" to tak, jakby pisząc prace doktorancką sugerować się wiadomościami w TVP
W islamie nie ma pedofili i gwałcicieli ...są tylko kradzieje kóz ...a za taki czyn, jedyna słuszna kara to ...obwoźny breloczek
imam może więcej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów