Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie hipokryci, tylko chcą nas, Polaków, chronić przed tą bandą niewyżytych goryli
co dopiero będzie gdy przyjedzie kilka tysięcy anglików?
Angielscy kibice rozpierdalają radiowóz Niemców a Angielskie media wypisują że nie powinien nikt jechać do Polski na Euro!!! Pierdoleni hipokryci !!!
Jeśli oni robią takie burdy i się nas boją to pomyśl jaką jesteśmy potęgą!
na dzień niepodległości przyjechały 3 autobusy z niemcami i zrobili pogrom warszawski...
co dopiero będzie gdy przyjedzie kilka tysięcy anglików?
Jaki znowu pogrom !? Przecież oni pewnie do tej pory dziękują Bogu, że ich tak szybko policja zawinęła... Gdyby spotkali się z grupą z Marszu (a to był pierwszy kibicowski garnitur) to wróciliby w najlepszym wypadku całkowicie połamani. Udało im się złapać kilka przypadkowych osób i na tym koniec.
I gdzie teraz wasze kibicowska jedność?
Jesteście bandą hipokrytów, z jednej strony plujecie się, że funkcjonariusz ma dużo do gadania, a z drugiej strony teraz jesteście oburzeni co robią kibice w Anglii. Boli dupka, że pokazali was może od tej złej strony i teraz zamiast się cieszyć, jak ukazali wasze "ZAJEBISTE" wyczyny, hejtujecie angielskich kibiców. No nie mam pytań. Jednak stereotyp łysego kibica który ledwo skończył zawodówkę się potwierdza.
Osz kurwa...
Tu nie chodzi o wytykanie "złych" czynów Anglikom tylko o pokazanie ich hipokryzji. No, ale oczywiście dla takich debili jak Ty jest do doskonała okazja do nasrania do swojego gniazda i potępiania Polaków, a gloryfikowania angielskich mediów, które narzekają bezpodstawnie na polskich kiboli.
Osz kurwa...
Tu nie chodzi o wytykanie "złych" czynów Anglikom tylko o pokazanie ich hipokryzji. No, ale oczywiście dla takich debili jak Ty jest do doskonała okazja do nasrania do swojego gniazda i potępiania Polaków, a gloryfikowania angielskich mediów, które narzekają bezpodstawnie na polskich kiboli.
Bezpodstawnie? NO kurwa .
Może, rzeczywiście na tamtym filmiku angolów są bzdury, ale powiem ci, że kibice święci nie są. Więc, w pewnych momentach wole nasrać na swoje gniazdo, niż żeby mi te gniazdo rozjebano.
Bezpodstawnie? NO kurwa .
Może, rzeczywiście na tamtym filmiku angolów są bzdury, ale powiem ci, że kibice święci nie są. Więc, w pewnych momentach wole nasrać na swoje gniazdo, niż żeby mi te gniazdo rozjebano.
No dobra, może źle użyłem tego słowa. Chodziło mi o to, że pokazują polskich kiboli, a sami święci nie są. Nikt nie jest święty A zapewniam Cię, że "prowokatorzy" też się znajdują nie wśród kibiców
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów