Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Paleoatronautyka - nie będę się rozpisywał - poczytajcie np. A. Mostowicza z rodzimych , ludy dawno relacjonowały spotkania z "bogami" - fakt
Podawane krytyce są tylko najnowsze obserwacje, na których naturę/zjawiskowość mogły mieć wpływ rozwój techniki, manipulacji, tajne projekty rządowe, a nie dyskutuje się o reszcie - fakt
i tak macie to w dupie, a w wyborach pójdziecie głosować na peło - fakt
Pierdolenie o szopenie drodzy sadole.
Są ludzie, którzy szukają informacji na własną rękę, zostają ciekawi tak jak zresztą typ na końcu video wszystkim dobrze radził.
\Dlaczego czlowiek powstal z malpy i mamy nadal na ziemi malpy ? Te wspolczesne malpy to jakies niedorozwoje ? Pojebalo im sie i zapomnialy zmienic sie w ludzi ?
Pierdolenie o szopenie drodzy sadole.
Zauważ że niektóre stworzenia rozwinęły się tylko do pewnego stopnia i dalej się nie rozwijają. Jestem bardziej ciekaw jaki czynnik wpłyną na to ,że powstał człowiek i gatunki jakiśch małp które nie ewoluowały dalej
Żeby powstało życie takie jak na ziemi potrzeba miliarda różnych czynników. Albo miliarda miliardów. Do kwadratu.
Może być nieskończona ilość planet, co nie oznacza, że gdziekolwiek jest jakiekolwiek życie. A może życie na innych planetach nie jest takie jak się spodziewamy? Może szukamy zupełnie nie tego?
Nigdy się nie dowiemy.
Radiowe sygnały są dobre na ziemi gdzie są małe odleglosci, przyszlość komunukacji w kosmosie jest w laserze bo swiatło zapierdala po prostej i nie trzeba sie pierdolic z antenami i opóźnień w sterowaniu nie ma jak to ma miejsce przy sterowaniu przez radio sondami na marsie. Z resztą ISS ma internet właśnie oparty na laserze
kolego chyba cos ci sie pojebalo, radio i laser to fale elektromagnetyczne i zapierdalaja z taka sama predkoscia..
Ja pierdolę co za tłuk. Weź człowieku przeczytaj na czym polega ewolucja, a nie się wypowiadasz publicznie.
@up Może i sie jebnałem ale szkole skonczylem 5 lat temu. Laserek mniej energii wpierdoli jak nadajnik radiowy wiec jest lepszy i wincy nałozy się na niego danych
komunikacja w obrebie jednego ukladu slonecznego jest natychmiastowa(sic) w porownaniu z komunikacja z chociazby najblizsza gwiazda, technika na dzien dzisiejszy nie pozwala na wiele jezeli chodzi o komunikacje i nie zanosi sie w najblizszym czasie na przelom w tej dziedzinie..
@edit
[...] technika nie pozwala na wiele [...] chodzi mi o komunikacje miedzygwiezdna - c wciaz za wolne ;]
kto odpowie na pytanie gdzie/w czym znajduje się wszechświat, gwiazdy;planety i inne cuda znajdują się w jakiejś przestrzeni ale gdzie znajduje się ta przestrzeń i jak powstała...idąc dalej można dojść do wniosku że coś nie mogło powstać z niczego a więc wszechświat nie mógł powstać i wszystko jest tylko iluzją.
reddit.com/r/explainlikeimfive/comments/2wgpup/eli5_what_is_beyond_our...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów