Siema sadole mam pytanie czy bliźnięta syjamskie gdy wchodzą do tramwaju płacą za jeden bilet czy za dwa bilety ?, albo gdy pracują w call center to czy dostają jedną wypłatę czy dwie wypłaty ? Tak samo gdy znokautujemy jedną głowę to czy druga pozostaje w pełni świadoma ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy jak dobrze powykręcają głowy to zrobią jednocześnie laskę i po jajach poliżą ?
Dwa, dwie, nie. Rozwiałem twoje wątpliwości, więc możesz już usunąć temat.
isitsaturday napisał/a:
Tak, tak, nie. Rozwiałem twoje wątpliwości, więc możesz już usunąć temat.
Argumenty cyganie, swoja droga nie lubie cyganów nikt nie lubi cyganów...
Też nie lubię cyganów. Nie mówiłeś, że chcesz argumenty. Nie podam Ci ich już, bo mnie brzydko nazwałeś. Jak naprawdę potrzebujesz argumentów, to będziesz musiał jednak poczekać z usunięciem tematu, aż ktoś inny Ci je poda.
Cyganie.
@mutant: Mogę być w błędzie, ale nie wydaje mi się to technicznie możliwe. Chyba, że zwisają Ci do kolan lub zmieszczą się w jednych ustach wraz z chujem. Jeżeli też chcesz argumenty, to znajdziesz je w tablicy char *argv[].
Cyganie.
@mutant: Mogę być w błędzie, ale nie wydaje mi się to technicznie możliwe. Chyba, że zwisają Ci do kolan lub zmieszczą się w jednych ustach wraz z chujem. Jeżeli też chcesz argumenty, to znajdziesz je w tablicy char *argv[].
Placa za jeden bilet, bo zajmuja jedno miejsce (siedzace, stojace). Jesli obsluguja dwa telefony, to dostaja dwie wyplaty (dwa miejsca pracy). KO idzie tylko jedna glowa, ta w ktorej blednik dostal po dupie.
Gdzieś na sadolu było zdjęcie jak robią komuś loda
a jak im się odbija to obie bekają?
i taka scenka mi przyszła do głowy:
- ejj, zesrałaś się
- no chyba ty
... a jak jedna lubi anal a druga nie?... kurwa ile to rozkmin
i taka scenka mi przyszła do głowy:
- ejj, zesrałaś się
- no chyba ty
... a jak jedna lubi anal a druga nie?... kurwa ile to rozkmin
No...
Wyobraź sobie, że jesteś jednym z braci syjamskich.
Twój brat (będący w zasadzie częścią ciebie) ma dzisiaj randkę...
... on jest gejem...
... ty - nie.
Macie tylko jedną dupę.
Wyobraź sobie, że jesteś jednym z braci syjamskich.
Twój brat (będący w zasadzie częścią ciebie) ma dzisiaj randkę...
... on jest gejem...
... ty - nie.
Macie tylko jedną dupę.
Unfriendly napisał/a:
Siema sadole mam pytanie czy bliźnięta syjamskie gdy wchodzą do tramwaju płacą za jeden bilet czy za dwa bilety ?, albo gdy pracują w call center to czy dostają jedną wypłatę czy dwie wypłaty ? Tak samo gdy znokautujemy jedną głowę to czy druga pozostaje w pełni świadoma ?
Obrazek
ach ta wrodzona ciekawość w ludzką naturę, ciekawe czy twój brat też jest taki ciekawski
niech zgadnę, jak srałeś miałeś takie myśli? przyznaj się
Małe info, każda głowa ma inaczej na imię. Jakiś czas temu było trochę szumu o tym, bo zapisały się do szkół, przyjęli je, ale do różnych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów