18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Paradoksy gównianego multikulti
f................8 • 2012-11-20, 9:38
Carl Gustaf Mannerheim to dla Finów postać większa, niż dla Polaków Piłsudski. Były generał armii rosyjskiej, potem naczelny dowódca wojsk fińskich, de facto ojciec niepodległości kraju, jego jedyny marszałek, regent, a później także prezydent. Umiejętnie manewrował pomiędzy ZSRR, a III Rzeszą. W plebiscycie sprzed kilku lat został przez rodaków uznany za najważniejszego Fina w historii. W najnowszej odsłonie Mannerheimomanii, fińska telewizja publiczna YLE nakręciła o marszałku film biograficzny. Który z miejsca wywołał skandal. Bo wszystkie role grają czarni, a dialogi rozgrywają się w kiswahili. A czasem też po angielsku. Po fińsku nie pada ani słowo.

Za niedługo do nas też to dojdzie...Piłsudskiego będzie grał Gwala Dende, albo Numbo Njone, wszystko utrzymane w stylu Nollywood, żeby było kurewsko poprawnie politycznie. My im oddamy Wałęsę (nawet z chęcią) niech gra Zulusa Czakę
Zgłoś
Nihil 2012-11-20, 10:08 2
Dobrze, że chociaż te mohery coś robią i multi-kulti tu nie zawita, za 20 lat jak pozdychaja to inna sprawa...
Zgłoś
jackhammer 2012-11-20, 10:26 24
nie bój sie za 20 lat to ja będe moherem tylko jeszcze bardziej pojebnym bo wychowanym na sadistic.pl
Zgłoś
Butter 2012-11-20, 10:39 1
hahha to już finczyków im zabrakło?
Zgłoś
gnom11 2012-11-20, 10:50 3
@up:hahha to już finczyków im zabrakło? ...do ksiazek polskaczku....
Zgłoś
WHATtheFUCK 2012-11-20, 11:08 10
już niedługo:

Jeżeli włożysz komuś palec do dupy, to kto ma palec w dupie?
Zgłoś
jolmen13 2012-11-20, 11:31 1
Kto wpada na takie durne pomysły? ;/
Zgłoś
DarthV 2012-11-20, 12:01 1
jackhammer napisał/a:

nie bój sie za 20 lat to ja będe moherem tylko jeszcze bardziej pojebnym bo wychowanym na sadistic.pl

Co będziemy rozpierdalać? Jakiś pomysł?

Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
Zgłoś
Uechtacz 2012-11-20, 12:12 1
Ja pierdolę, niezła abstrakcja. Chcieli zmieścić się w budżecie i zrobić film za skrzynkę "Finlandii"?
Ale podejrzewam że i tak lepiej to wyszło niż "Bitwa pod Wiedniem".

Tutaj chyba całość: youtu.be/84jLEho_M1Q
Zgłoś
Bewup 2012-11-20, 12:42 5
dopiero będzie zamieszanie jak murzyn kiedyś hitlera zagra

Pendulum + Knife Party + Noisia
Zgłoś
dirty_pig 2012-11-20, 14:34
to sie po prostu nazywa rasizm
Zgłoś
Galin 2012-11-20, 15:23
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
f................8 2012-11-20, 15:39 1
@Galin

Jak było podaj linka, bo zgodnie z regulaminem, za pierdolenie głupot dostaniesz warna, co do drugiej części wywodu, to tego filmu nie robiono "dla beki", choć cała idea filmu przypomina mi "Sens życia według Monty Pythona"

YLE ( Finland's national public-broadcasting company) has released a trailer for the
movie "The Marshal of Finland", where a Kenyan actor does the role for Mannerheim.

Funded by the Finnish Broadcasting Company the movie brings you an outsider's perspective to the Marshal Mannerheims life. The film has been carried out mainly by Kenyans. Directed by Gilbert Lukalian. Marshal Mannerheim acted by Telley
Savalas Otieno (Kenya). Movie producer Erkko Lyytinen says that for Finland it's nationally very important thing that this first Mannerheim film will be completed.

imdb.com/title/tt2190421/

suomenmarsalkka.fi/
Zgłoś
ss666 2012-11-20, 16:03 6
Jestem rasistą,
i jestem z tego dumny
Zgłoś
Taboretto 2012-11-20, 16:08 2
Ja jebe ta poprawność polityczna powoli przechodzi w absurd...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów