📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co do Boga i kamienia... Jeśli Bóg jest wszechmogący, to może nagiąć prawa logiki tak, aby stworzyć głaz którego nie podniesie pozostając wszechmogącym
No ja pierdolę
mój cały świat legł w gruzach...
Co do Boga i kamienia... Jeśli Bóg jest wszechmogący, to może nagiąć prawa logiki tak, aby stworzyć głaz którego nie podniesie pozostając wszechmogącym
Na szczęście nie nagnie, bo nie istnieje... Uff.
Wiekszosc tych sytuacji jest hipotetyczna gdyz nie wystepuje w przyrodzie.
Dajmy na to Pinokio - nie jest w stanie przewidziec przyszlosci wiec zalozenie jest z gory bledne.
Stos to pojecie wzgledne tak samo jak "chwila", "moment" wiec tez nie jest paradoksem - na dobra sprawe ziarnko ma w somie atomy ktore tez moga tworzyc stos w rozumieniu rzedu nano metrow.
Paradoks skazanego dziala tylko w sobote, w kazdy inny dzien na chlopski rozum to nei zachodzi(tu nie jestem pewien - jakos nigdy mnie ten paradoksc nie przekonywal).
Portal i przenoszenie w czasie tak jak Pinokio - bledne zalozenie.
Nie wiem czemu ludzie to uwazaja za jakies mindfucki, minimum zdrowego rozsadku
Dajmy na to Pinokio - nie jest w stanie przewidziec przyszlosci wiec zalozenie jest z gory bledne.
Stos to pojecie wzgledne tak samo jak "chwila", "moment" wiec tez nie jest paradoksem - na dobra sprawe ziarnko ma w somie atomy ktore tez moga tworzyc stos w rozumieniu rzedu nano metrow.
Paradoks skazanego dziala tylko w sobote, w kazdy inny dzien na chlopski rozum to nei zachodzi(tu nie jestem pewien - jakos nigdy mnie ten paradoksc nie przekonywal).
Portal i przenoszenie w czasie tak jak Pinokio - bledne zalozenie.
Nie wiem czemu ludzie to uwazaja za jakies mindfucki, minimum zdrowego rozsadku
@up
Bo w zasadzie większość paradoksów zasadza się na ludzkiej naturze szufladkowania wszystkiego, nazywania i określania. W tym systemie znajdują się luki, w które pasuje paradoks, czyli paradoks jest normą w abstrakcyjnym świecie. Ot, paradoks.
Bo w zasadzie większość paradoksów zasadza się na ludzkiej naturze szufladkowania wszystkiego, nazywania i określania. W tym systemie znajdują się luki, w które pasuje paradoks, czyli paradoks jest normą w abstrakcyjnym świecie. Ot, paradoks.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów