📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To był spadochron, nieuku. I stado durnych ludzi na ziemi.
A czego oni się tam kurwa spodziewali?
czy jest na sali jakis parakurwalotniarz i moze napisać czemu on tak zapierdalał
bo piżdziło
Dłuższa wersja nagrania:
Miejsce akcji Brazylia
Dlaczego tak pędził :
1 mały rozmiar czaszy spadochronu ( strzelam na oko , około 100ft2 )
2 najprawdopodobniej wykonywał epickie ladowanie typu swoop ( dla ciekawskich w YT sobie wpiszcie ,zobaczycie o co chodzi )
Lądował raczej pod wiatr,tak by wskazywały blejdy w oddali ,ale przed sobą miał scenę ,to coś czuję że i tak by przywalił w barierki albo scenę .
Prędkość około 80km/h +/- sprawdzałem na mapie długość hangaru i tak orientacyjnie podaje prędkość
Jak do tego doszło :
1 było to wyznaczone jego miejsce lądowania,a organizatorzy nie przyłożyli się do bezpieczeństwa (najmniej prawdopodobna wersja )
2 błąd skoczka
3 chciał zrobić epicki popis ,ale widać nie wziął pod uwagę konsekwencji ,i wyszło jak wyszło
Tak na szybko ,z mojej oceny
3 chciał zrobić epicki popis ,czyli wylądować blisko/ pomiędzy ludzi
Dlaczego tak pędził :
1 mały rozmiar czaszy spadochronu ( strzelam na oko , około 100ft2 )
2 najprawdopodobniej wykonywał epickie ladowanie typu swoop ( dla ciekawskich w YT sobie wpiszcie ,zobaczycie o co chodzi )
Lądował raczej pod wiatr,tak by wskazywały blejdy w oddali ,ale przed sobą miał scenę ,to coś czuję że i tak by przywalił w barierki albo scenę .
Prędkość około 80km/h +/- sprawdzałem na mapie długość hangaru i tak orientacyjnie podaje prędkość
Jak do tego doszło :
1 było to wyznaczone jego miejsce lądowania,a organizatorzy nie przyłożyli się do bezpieczeństwa (najmniej prawdopodobna wersja )
2 błąd skoczka
3 chciał zrobić epicki popis ,ale widać nie wziął pod uwagę konsekwencji ,i wyszło jak wyszło
Tak na szybko ,z mojej oceny
3 chciał zrobić epicki popis ,czyli wylądować blisko/ pomiędzy ludzi
Halmarn wrócił
figgin napisał/a:
To był spadochron, nieuku. I stado durnych ludzi na ziemi.
czemu durnych? Bo niespodziewali się debila nadlatującego z nieba i nie daj boże jeszcze będąc odwróconymi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów