Może dlatego, że gówno jest słabym przewodnikiem prądu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Może dlatego, że gówno jest słabym przewodnikiem prądu
Piwko za trafny opis
Do murzyna bez ołowiarki to jak na sawannie wejście między lwy.
aby unieszkodliwić czarną małpę należy poderżnąć jej gardło
Śmieszne on wszystkich czarnuchów tym paralizatorem strzelał hah
Obejrzycie ten materiał w całości i wyciągnijcie jakieś wnioski. Ja na filmie widzę, że ci czarni wcale nie szukaja zaczepki, a na końcu mu nawet biały dowala deską.
Film bez opisu i dodane typowe gadanie tego portalu. A to że paralizator nie działa, to już wina samego sprzętu, pewne kupiony na Ali, bo zniżka była.
Film bez opisu i dodane typowe gadanie tego portalu. A to że paralizator nie działa, to już wina samego sprzętu, pewne kupiony na Ali, bo zniżka była.
To jakis nieustraszony pogromca czarnuchow . Musi wyciagnać wnioski bo dugo tak nie pobiega. Klamke polecam temu panu.
" dlatego, że gówno jest słabym przewodnikiem prądu"
Czemu tka brzydko o sobie piszesz?
Czemu tka brzydko o sobie piszesz?
Generalnie gówno jest dobrym przewodnikiem prądu. O ile nie jest ususzone. Kiepskie paralizatory tylko są nieprzyjemne, nic nie robią. Klepie niewiele więcej niż zapalniczka elektryczna.
Terkotka jakaś, a nie paralizator
Ale jakie gówno? Weź ty się jebnij w ten głupi łeb rasisto! Mały żółtek uzbroił się jak Rambo, przyjebał się do ludzi rozpylił gas i straszył jakąś zabawką. W koncu mu wjebali i dalej jestem zdania, że za mało.
Na czarnucha to się robi paralizatory z mikrofalówki, a nie kupuje badziew z atestami...
Mikrofalówka ma przetwornice które po podłączeniu 12v dają 1 200 000V
Poopatulony napisał/a:
Na czarnucha to się robi paralizatory z mikrofalówki, a nie kupuje badziew z atestami...
I co z tego jak prąd malutki.
alucard321 napisał/a:
I co z tego jak prąd malutki.
Jak za mały to se daj większy i życzę szczęścia
Albo od razu kondensator na 230V tylko to jednorazówki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów