📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Ciekawe jak mocny Kiedyś kumpel do szkoły przyniósł paralizator to z ciekawości musiałem się nim pierdolnąć w nogę ten też bym pewnie wypróbował ;]
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
+5 do obrażeń od błyskawic
w sam raz na wiejskie dyskoteki
to jest broń humanitarna, wbijasz kose w brzuch i zaraz prądem wypalasz rane żeby się jakieś zakażenie nie wdało
Chłopaczek pod sklepem wyciąga sprężynowca albo motylka a Ty taką kose, jak już jest obesrany włączamy błyskawice
Wsadzasz w dupke i masz niezły pokaz ;]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów