Popisowy tandemowy lot zakończył się spektakularnie - pilot zmarł, pasażer walczy o życie w szpitalu. Indie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na samym początku pasażer myślał że po prostu przyspieszyli i w ogóle fajna zabawa... Jak się pilot do niego zaczął przytulać to chyba dotarło że coś nie tak.
Temu wczoraj co był nie przypięty to kibicowałem, ale to są brudasy więc wszystko dobrze się skończyło.
Ktoś tu chyba oszczędzał na zapasie.
pilot pewnie chciał nim zamortyzować sobie upadek dlatego tak kurczowo się go trzymał ja bym zamiast trzymać dalej kamerę zeby nagrać fajną śmierć złapał go i próbował ustawić pod sobą byśmy sapdali i jak w filmie sensacyjnym walczyli kto na kim wyląduje
Dlaczego nie użyli zapasu i dlaczego pasażer nie był przypięty do pilota ?
Kamerka była pewnie na uchwycie.
A czy on go przypadkiem wcześniej nie udusił?
oleyu napisał/a:
Dlaczego nie użyli zapasu i dlaczego pasażer nie był przypięty do pilota ?
Nie użył, bo ne miał - to Indie. Pilot nie maiła też kasku. Jakby miał, to może by przeżył tak jak pasażer.
Pasażer był przypięty. Pękł karabinek w miejscu mocowania taśmy paralotni - przy rozpórce.
co do zapasu - pewnie miał, ale było za nisko, nie ma opcji żeby zdążył się rozłożyć. Im wyżej tym bezpieczniej.
co do zapasu - pewnie miał, ale było za nisko, nie ma opcji żeby zdążył się rozłożyć. Im wyżej tym bezpieczniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów