Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie no kurwa, lata treningów, walka na olimpiadzie, zasłużone zwycięstwo a to jakaś sadystyczna kurwa zrobiła medale na wstążeczkach
bo inwalidzi bardzo sie wkurwiają jak chce sie im jakoś pomóc czy potraktować po lepszaku...
Halman, nie pierdol, bo ty przez całe swoje zjebane życie nie zobaczysz na zywo nawet tej zawieszki od medalu, a co dopiero dotknąć.
bo inwalidzi bardzo sie wkurwiają jak chce sie im jakoś pomóc czy potraktować po lepszaku...
To ci ambitniejsi. Sporo jednak jedzie na fakcie, że jest inwalidą. Mam trochę doświadczenia z niepełnosprawnymi i potwierdzę, że część chce być nieraz lepsza od pełnosprawnych ale spora grupa czerpie ze swojego inwalidztwa korzyści, często udając bardziej niesprawnych niż są w rzeczywistości.
Czaicie? Polski NIEWIDOMY nagrał telefonem Holenderskiego NIEWIDOMEGO który przegląda sadola na smartfonie.
Nie nagrał a dysponuje tymi nagraniami
Ale słyszeliście to że Polski pływak startujący na paraolimpiadzie Wojciech Makowski, oskarża rywala z Holandii Rogiera Dorsmana o to, że startuje na olimpiadzie w kategorii dla osób niewidomych mimo tego, że widzi. Makowski pokazał nagrania, na których widać, jak Rogier Dorsman siedząc przy stoliku, prawdopodobnie przegląda internet w smartfonie. Czaicie? Polski NIEWIDOMY nagrał telefonem Holenderskiego NIEWIDOMEGO który przegląda sadola na smartfonie. Oni oboje są tak niewidomi jak matka Bongmana jest dziewicą.
Czy z tego wynika, że to Polak osobiście nagrał Holendra?
Ja pierdole, ktoś to w ogóle ogląda? Chyba bardziej w kategorii ciekawostek jak np. walka karłów w mma.
Ale słyszeliście to że Polski pływak startujący na paraolimpiadzie Wojciech Makowski, oskarża rywala z Holandii Rogiera Dorsmana o to, że startuje na olimpiadzie w kategorii dla osób niewidomych mimo tego, że widzi. Makowski pokazał nagrania, na których widać, jak Rogier Dorsman siedząc przy stoliku, prawdopodobnie przegląda internet w smartfonie. Czaicie? Polski NIEWIDOMY nagrał telefonem Holenderskiego NIEWIDOMEGO który przegląda sadola na smartfonie. Oni oboje są tak niewidomi jak matka Bongmana jest dziewicą.
Polak go nie nagrał, tylko ktoś z zespołu naszego rodaka otrzymał nagrania zrobione przez inną reprezentację w jakiejś stołówce na której ten rzekomo niewidomy rywal normalnie wykonuje czynności wymagające widzenia. Wynikało z niego ewidentnie, że gość oszukuje bo przegląda sobie coś na telefonie, wybiera i nakłada posiłki bez żadnego odliczania kroków, chodzenia o lasce czy dotykania tego co chce podnieść. Film trafił do mediów, więc każdy mógł sobie go zobaczyć. Nawet nazwisko zapamiętałeś, a całej treści informacji nie zrozumiałeś, potem się dziwimy że nasi rodacy są tacy głupi skoro nie potrafią krótkiej notatki prasowej przeczytać ze zrozumieniem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów