📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no... wszystko spierdzielili... nawet spierdzielić tego porządnie nie potrafili.
wafel00 nie spierdzielili tylko jak był RYJEK to KMP zorganizował konkurs na skecz w śląskiej wersji więc wyszło im jak wyszło
Przyjebane okropnie. Gwara śląska mnie strasznie wkurwia.
I jeszcze na koniec ten pojebany kurdupel, co rypie szafę z wielkimi cyckami razem z kolegą warszawsiokiem.
I jeszcze na koniec ten pojebany kurdupel, co rypie szafę z wielkimi cyckami razem z kolegą warszawsiokiem.
To może teraz czas zacząć wystawiać bułgarskie albo rumuńskie kabarety. I tak tylko spece od językow obcych to rozumieją.
KomarDK napisał/a:
wieśniaki ze śląska do tej pory się nie nauczyli mówić
Czep się kaszubów krecie.
Pomimo tego że mieszkam na południowym-zachodzie, to uważam że najczystszy język Polski występuje w rejonach wschodniej Polski w Wojewódzctwach przy-Ukraińskich.
Ogólnie fajne, tylko ten koleś z robota na końcu wszystko spierdolił... ;/
oj gorole grole. wos cza wszyskigo ucyć
KomarDK napisał/a:
wieśniaki ze śląska do tej pory się nie nauczyli mówić
jebnij sie w łeb synku. Ślązoki mają nad tobą przewagę bo umieją i po polsku i gwarą śląską.
PinkRose napisał/a:
Czep się kaszubów krecie.
Pomimo tego że mieszkam na południowym-zachodzie, to uważam że najczystszy język Polski występuje w rejonach wschodniej Polski w Wojewódzctwach przy-Ukraińskich.
dziękuję, dziękuje, nie musisz tak chwalić od razu
powiedział półpolak-półukrainiec z czeskim nazwiskiem
Doctor Joint napisał/a:
dziękuję, dziękuje, nie musisz tak chwalić od razu
powiedział półpolak-półukrainiec z czeskim nazwiskiem
Wolę być według ciebie Pół-Polakiem-półukraincem z czeskim nazwiskiem z korzeniami słowiańskimi , jak czosnkiem narodu wybranego koło regionów Palestyńskich z nazwiskiem zaadaptowanym na Polski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów