📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Haha, w śląskiej wersji genialne xD
to chyba tylko Ślązaków śmieszy
nie jestem ze śląska, a mimo to mnie to śmieszy...
obalony przesąd powyżej...
tak poza tym łatwo jest się domyśleć o co im chodzi jak dla mnie problemu nie było mimo tego że w ogóle nie znam ich kultury...
obalony przesąd powyżej...
tak poza tym łatwo jest się domyśleć o co im chodzi jak dla mnie problemu nie było mimo tego że w ogóle nie znam ich kultury...
zrozumiałem, nawet śmieszne, ale finał to chujowy jak barszcz na jednym buraku
Lepiej zagrana wersja krążyła po necie... ale fakt faktem, jeden z nielicznych kabaretów reprezentujących jednocześnie humor na poziomie i świetną grę aktorską (np. Igor Kwiatkowski - gość mnie rozbraja)
stare ale jare hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów