📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Ta Mariolka jest żałosna!
@upup sami kurwa co niedziele kabarety oglądacie pewnie.....ja tak ..oglądam, hejtujcie mnie za poczucie humoru eh,
@up
niestety trollować trzeba umieć
btw. owszem, oglądam co niedziele kabarety ale co to ma wspólnego, że wg. mnie ta mariolka jest żałosna? Zajebista logika!
niestety trollować trzeba umieć
btw. owszem, oglądam co niedziele kabarety ale co to ma wspólnego, że wg. mnie ta mariolka jest żałosna? Zajebista logika!
Polskie kabarety pokroju łowców.b i ani mru mru to dno i pół metra mułu, jedynie Hrabi troche się wybija. Nii ma piwa!
Boki zrywać
wiecie, te kabarety mają sens taki, że płacisz tam powiedzmy 50 złotych idziesz na ten kabaret i masz wynajętego półgłówka, który będzie się przed tobą błaźnił półtorej godziny. to pewnie jakiś fetysz. każdego co innego podnieca.
''..... Ja nie pamiętam txt-u,ale na teledysku była taka żaba...''
SMOLSON RZĄDZICIEL
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów