przyznam się ze nie wiem co to za parafillia ale biorąc pod uwagę plażę może to być jakiś trop, jakieś pomysły?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
przyznam się ze nie wiem co to za parafillia ale biorąc pod uwagę plażę może to być jakiś trop, jakieś pomysły?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zlot terapeutów deskowych
może jakaś inauguracja wstąpienia w szeregi
To przecież 18 - nastka tego kolesia i nas lało się pasami po dupie u nich bambusem
Najczęściej mozna spotkać kradzież na plaży. Jeden odciąga uwagę popcornem, drugi wali Ci portfel. Stąd ten wypierdol
Och nie, na wikipedia cały artykuł stoi, leniwa, ulana beko. Trzeba było w przeglądarce sobie wpisać. Ani to słowo długie, ani jakieś ciężkie do ogarnięcia - zupełnie to samo piszą młodzi sadole o Twoim siusiaku.
Człowiek całe życie się uczy Mam wrażenie , że w filmie mamy wersję 3 :
Na podstawie definicji parafilii z DSM-IV, parafilie dzieli się na trzy kategorie:
1 -takie, w których do stymulacji seksualnej konieczna jest obecność obiektów nieosobowych – fetyszy (fetyszyzm, w tym fetyszyzm transwestycyjny),
2 - takie, w których osiągnięcie satysfakcji seksualnej uzależnione jest od obecności sytuacji związanych z cierpieniem i upokarzaniem (sadyzm, masochizm),
3 - takie, w których koniecznym do podniecenia seksualnego elementem jest obecność niedobrowolnych partnerów (ekshibicjonizm, podglądactwo, skatologia telefoniczna itp.).
Źródło: Wiki.
Na podstawie definicji parafilii z DSM-IV, parafilie dzieli się na trzy kategorie:
1 -takie, w których do stymulacji seksualnej konieczna jest obecność obiektów nieosobowych – fetyszy (fetyszyzm, w tym fetyszyzm transwestycyjny),
2 - takie, w których osiągnięcie satysfakcji seksualnej uzależnione jest od obecności sytuacji związanych z cierpieniem i upokarzaniem (sadyzm, masochizm),
3 - takie, w których koniecznym do podniecenia seksualnego elementem jest obecność niedobrowolnych partnerów (ekshibicjonizm, podglądactwo, skatologia telefoniczna itp.).
Źródło: Wiki.
Noside, to dla ciebie ten haczyk, teraz sobie możesz pogratulować bycia płotką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów