MROwka Raakor i spolonyAle co byś chciał wrzucić na taki dział? Wycinki horrorów czy jakieś fejki? Czy po prostu popisać z ludźmi? W tej kategorii nie ma materiałów na tyle mocnych/brutalnych by je tutaj wrzucać, Reddit/YouTube jest wystarczająco obszerny w te tematy, by nie było potrzeby publikowania na Sadolu. Udzielać też można się na powyższych stronach.
Szczerze powiedziawszy, siedzę sobie przy wódeczce, i pomyślałem że fajnie byłoby przedyskutować temat paranormal z kimś takim jak wy, których na widok przecinanego człowieka cieszą japę, a nie wśród pizd którzy napiszą "thats right because we see this in YT", wiesz, takie opinie ludzi którzy mają iq większe niż temp. ciała.
Chciałbym spróbować z laską w drugą dziurkę, ale boje się że zajdzie w ciąże.Szczerze powiedziawszy, siedzę sobie przy wódeczce, i pomyślałem że fajnie byłoby przedyskutować temat paranormal z kimś takim jak wy, których na widok przecinanego człowieka cieszą japę, a nie wśród p*zd którzy napiszą "thats right because we see this in YT", wiesz, takie opinie ludzi którzy mają iq większe niż temp. ciała.
Ja tak samo Dosyć już mam oglądania wypadków z Chin,Indii czy Meksyku.
Ja tak samo Dosyć już mam oglądania wypadków z Chin,Indii czy Meksyku.
Ja wcale nie mówię że wypadki z chin są złe
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866lubisz się bać?
jeża ci sie włosy na plecach?
wydepiluj się...
Gdzie się wydepilować, jak wszystkie zakłady zamknięte
To rozmawiaj z własną matką. BansujDziffko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów