Jedno źródło mówi, że utonęły, drugie nie podaje nic. Telefonik twardo w łapie do końca nagrania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jedno źródło mówi, że utonęły, drugie nie podaje nic. Telefonik twardo w łapie do końca nagrania.
Znając baby pewnie utonęły bo zamiast się odpiąć to dalej darły mordę pod wodą
przeżyły, a film jest już dosyc stary (wg reddita ma co najmniej 3 lata)
Bezmyślne bo co.Oprocz oceniania jestes w stanie eudukqc coś wiecej
Ja bardziej od utonięcia bałbym się tego że to ocean i raczej do góry już bym się nie wzbił, a chuj wie co pływa podemną
Na na na nanananananaana
Na na na nanananananaana
Pływałem na tym, i też gość tak zwalniał żeby nóżki zamoczyć, ale znajoma miała lepiej- zabrakło w lodzi paliwa, spadochron z nią opadł, i nakrył ją szmatą. Miała dużo szczęścia, że jakoś się wyplątała. Oczywiście kamizelka pomogła.
Baronessa napisał/a:
Bezmyślne cipy. Ha ha, zaraz utonę, ale śmieszne...
Widać że jesteś kompletnym kretynem, ta atrakcja polega na tym że lecisz za motorówka, później ona zwalnia spadochron opada tak że ludzie dotykają nogami tafli wody a później znów się unoszą, tutaj coś się odwalilo ale na pewne wina nie jest po stronie dziewczyn
chorym napisał/a:
Znając baby pewnie utonęły bo zamiast się odpiąć to dalej darły mordę pod wodą
prędzej byś się zesrał niż pod takim napływem wody odpiął ten karabińczyk to raz a dwa niczym dotarło by do ciebie co się odjebało miałbyś już drogi oddechowe pełne morskiej wody, tak jak już ktoś napisał one się nie spodziewały że zatoną, miały tylko nogami posmyrać tafli wody dlatego się tak darły
Cymesowy napisał/a:
prędzej byś się zesrał niż pod takim napływem wody odpiął ten karabińczyk to raz a dwa niczym dotarło by do ciebie co się odjebało miałbyś już drogi oddechowe pełne morskiej wody, tak jak już ktoś napisał one się nie spodziewały że zatoną, miały tylko nogami posmyrać tafli wody dlatego się tak darły
Jak mi kupisz bilet na wakacje i taką atrakcje to Ci zademonstruję że się da
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów