📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
ten pierwszy to chyba zlot chorych na tureta
facebook.com/pages/Astronomical/138415346331892?fref=ts
usunieto bo opisu nie było...
masterleito napisał/a:
Dodaje znowu , ponieważ wcześniej usunięto mi ....
To nazywasz opisem? Popraw to, bo ktoś Ci to znowu usunie
@masterlito
Właśnie przez takich cwaniaków jak Ty nie da się nic znaleźć! Chce coś znaleźć, wpisuję w google, pierwszy link i pierwsza odpowiedz to "a google nie działa?", lub coś w tym stylu. Komunikat do cwaniaków: Jeżeli nie znasz odpowiedzi i nie możesz pomóc to przynajmniej nie pisz bezsensownych postów typu "a google nie działa?"
Właśnie przez takich cwaniaków jak Ty nie da się nic znaleźć! Chce coś znaleźć, wpisuję w google, pierwszy link i pierwsza odpowiedz to "a google nie działa?", lub coś w tym stylu. Komunikat do cwaniaków: Jeżeli nie znasz odpowiedzi i nie możesz pomóc to przynajmniej nie pisz bezsensownych postów typu "a google nie działa?"
@great_white
to klikaj "Szukaj w Google" a nie "Szczęśliwy traf" gamoniu
i naucz sie szukac, a nie czekac az ktos ci laskawie poda link, niedlugo leniu dupy z fotela nie ruszysz i bedziesz robil pod siebie, a zarcie ci beda dowozic
to klikaj "Szukaj w Google" a nie "Szczęśliwy traf" gamoniu
i naucz sie szukac, a nie czekac az ktos ci laskawie poda link, niedlugo leniu dupy z fotela nie ruszysz i bedziesz robil pod siebie, a zarcie ci beda dowozic
Chujnia!
Chyba drugi Cordoba rośnie.
Chyba drugi Cordoba rośnie.
Po co drugi film jak w trzecim jest to samo? Ogladasz w ogole to co wrzucasz?!
Apropo pierwszego filmiku , ciekawi mnie ilu z tych panów jeszcze nie nosi bielizny ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów