📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no tak, wszystko zajebiście, ale jednak sobie wpuścili na swoje terytorium ta zarazę. Teraz może mówić i jestem pewien, że popiera gościa cały (rdzenny) kraj, ale demografia zrobiła swoje. Ludzie muszą zrozumieć, że teraz wojna wygląda inaczej. Muzułmanie się osiedlają, rozmnażają jak króliki w krajach gdzie socjal i objętość sprzyja. W takich warunkach nie trzeba walczyć - wystarczy, że jesteś.
Na szczęście u nas chujowo, ale stabilnie.
Na szczęście u nas chujowo, ale stabilnie.
o tak, znów wielcy waleczni korwiniści w internecie, a jak przyjdzie co do czego to na ulicę nie ma komu wyjść bo po 22 mama zabrania.
Za Patta Condella zawsze piwko! Dobrze mowi! jebie mnie to czy sie zgadzacie czy nie, nie mam bolu dupy ani itp. jestem a religijny i nie szanuje go przez to ze jebie nasza indoyktrynowana i dogmatyczna religie, tylko za to ze ma odwage mowic to co mysli! on sam nie zmieni tego jak przemiana struktur spoleczenstwa, ale mam nadieje ze to poczatek. Jestem zolnierzem i mam nadzieje ze dzieki takim filmikom bede mial mniej roboty,od czegos trzeba zaczac.
@st_kpr
Jesteś mistrzem bo albo wyprzedzasz czas i wiesz co powiedzą i na jakie wartości powołują się przyszli komentatorzy tego tematu albo zwyczajnie pojebałeś tematy.
Koleś w filmiku sto procent racji. Wielką Brytanię tylko usprawiedliwię tym, że dopiero się budzą i są jednym z przykładów jak nie robić. My mieliśmy "wspaniałą" szanse (przez turbo bezrobocie i chujowski socjal) uchronić się przed falą ciapatego ścierwa. Ale to nie tylko zasługa naszego chujowego rządu, a przede wszystkim wartości konserwatywnych. Chuj już z naszą ciemną chrześcijańską religią (która i tak może 500 lat temu pogrzebała prawdziwe duchowo-moralne wartości zabijając korzennych indian), która w jakiś sposób pozwoliła nam osiągnąć pewien stopień cywilizacyjny dzięki któremu potrafimy rozumieć pewne rzeczy w sposób bardziej sensowny od islamu.
Po pierwsze chuj w dupe islamowi.
Po drugie trzymajmy fundamenty chrześcijańskie by stworzyć, po trzecie nową ideologię - na tę która jest dla nas korzystna. W końcu chodzi o przetrwanie - białasy
Jesteś mistrzem bo albo wyprzedzasz czas i wiesz co powiedzą i na jakie wartości powołują się przyszli komentatorzy tego tematu albo zwyczajnie pojebałeś tematy.
Koleś w filmiku sto procent racji. Wielką Brytanię tylko usprawiedliwię tym, że dopiero się budzą i są jednym z przykładów jak nie robić. My mieliśmy "wspaniałą" szanse (przez turbo bezrobocie i chujowski socjal) uchronić się przed falą ciapatego ścierwa. Ale to nie tylko zasługa naszego chujowego rządu, a przede wszystkim wartości konserwatywnych. Chuj już z naszą ciemną chrześcijańską religią (która i tak może 500 lat temu pogrzebała prawdziwe duchowo-moralne wartości zabijając korzennych indian), która w jakiś sposób pozwoliła nam osiągnąć pewien stopień cywilizacyjny dzięki któremu potrafimy rozumieć pewne rzeczy w sposób bardziej sensowny od islamu.
Po pierwsze chuj w dupe islamowi.
Po drugie trzymajmy fundamenty chrześcijańskie by stworzyć, po trzecie nową ideologię - na tę która jest dla nas korzystna. W końcu chodzi o przetrwanie - białasy
mam nadzieję, że gość dożyje następnego filmiku bo dobrze gada.
"Islam- crime against humanity" ahh : )
"Islam- crime against humanity" ahh : )
Powinni wprowadzić bezwzględny zakaz przekraczania polskiej granicy, przez brudasów, a wszyscy którzy są już na miejscu powinni wyzbyć się religii. Sorry, ale jeśli wchodzisz między wrony, zacznij krakać tak jak one. Islam puki, nie gości w naszym kraju, nie stanowi zagrożenia. Tolerancja nie polega na, zgadzaniu nie na wszystko co innym wpadnie do głowy, lecz na dawaniu szansy. Nie można tolerować czegoś co wiąże się z zagrożeniem dla kultury, lub społeczeństwa.
całą tą sadisticową nienawiść do ciapków przenieście na nasz rząd, to ich problemy nie nasze - mamy większy burdel niż oni tam - może z tego jakiś pożytek będzie....
Nawet i z rdzennym szkopem się zbratam, by ten islamski syf wypierdolić i tłamsić.
@k3nji - no pewnie, rządu wina, że islamiści to pojeby. Skończ waść, wstydu oszczędź.
@k3nji - no pewnie, rządu wina, że islamiści to pojeby. Skończ waść, wstydu oszczędź.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów