Niezła mi rozrywka kurwa. Tarło - tak wiem, że niektórzy nie lubią ale to jedyne określenie jakie przyszło mi na myśl.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do armaty załadować i rozpierdolić o ścianę ,jebane salcesony
tutaj mamy najlepszy przyklad "bialych czarnochow"... bo bycie czarnuchem to nie jest kolor skory... to jest mentalnosc i zachowanie, a te sa ksztaltowane w dziecinstwie przez kultura w ktorej dany osobnik sie wychowuje
PS. Sa tez normalni czarni, np polecam lekture ksiazek napisanych przez Thomasa Sowella
PS. Sa tez normalni czarni, np polecam lekture ksiazek napisanych przez Thomasa Sowella
Ja się tylko zastanawiam kto rucha te tłuste babska???
Rajivontag napisał/a:
Ja się tylko zastanawiam kto rucha te tłuste babska???
pewnie takie same intelektualne ameby jak te babsztyle
Hm, ciekawy jest osobnik w żółtej koszulce i czarnym biustonoszu... Swoją drogą, gdyby polska armia dysponowała takimi grubymi afropiczami, to jest w stanie powstrzymać każdą siłową formację ze wschodu, oczywiście bez broni. Afropicza jest w stanie napierdalać się z co najmniej 4 kibolami osiedlowymi
Jeden chu. Nygusy czy white trashe. Ameryka się kończy. Bush to załatwił podpisując ustawę no child left behind. Wtedy się zaczęło równanie całej klasy do największego debila. Niestety u nas już też to tak wygląda. Na szczęście jesteśmy kilkanaście lat do tyłu.
Kurwa, przyszli ją oglądać, może nawet dać orzeszka czy banana. Niestety widać, że dozorca nie zamknął klatki i zwierze spierdoliło i napadło widzów. To miało być safari a nie walka jak w parku jurajskim.
Można się urodzić kobietą, ale nigdy damą. Damą się zostaje (albo przeważnie nie zostaje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów