Wyjeżdżając na motorze (kapusie mnie pozgłaszały do admina więc muszę pisać poprawnie ;]) para nie spodziewa się, że wyjechanie spowoduje na nich najechanie cysterny pędzącej drogą. Jakby uważali to by nie wyjechali i nie doznali najechania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zrozumiałbym strzelanie z ucha na ciebie, gdybyś wrzucał dodatkowo chujowy content, a prawda jest taka, że nie ma się do czego przyczepić.
"Konfidęuci" na sadolu... niech no sebastion europy się dowie, zrobi z nimi porządek.
A najwięcej donoszą pewnie ci co chuja wielkiego wrzucają na sadola.
No cóż - w piekle podobno diabły nie pilnują kotła z Polakami. Bo wiadomo, że jak któryś prawie się wydostanie - to reszta wciąga go z powrotem.
No i git, dwoje idiotów mniej.
@up
polactwo zostało wyjebane z piekła po tym, jak diabłom zaczęły ginąć widły i chochle do mieszania w kotłach.
@up
polactwo zostało wyjebane z piekła po tym, jak diabłom zaczęły ginąć widły i chochle do mieszania w kotłach.
Jak ja uwielbiam czytać tę narzekania pod tematami fantastico na jego styl pisania
Na pewno to nie w chinach bo ludzie wykazują się empatią
Dobra przyznać się kto miał starego w SB?
Zapewne podjebali Ci dla których zbyt trudne były do rozszyfrowania opisy Fantastico....
Za kolejny zacny materiał piwko
Za kolejny zacny materiał piwko
@fantastico nie dzownili do cb ejszcze z prokuratury w sprawie wrzucania takich filmikow?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów