📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdolę, jakbym kasę dostał, też bym się banana
nie ma to jak najpierw kogos maksymalnie wkurwic a potem dac mu $
koles ma taki "charakterystyczny" nos, poznajecie narodowosc ?
koles ma taki "charakterystyczny" nos, poznajecie narodowosc ?
Angel, czasem zeby zgarnac milion trzeba na zachete dac stowke, zasada stara jak swiat mlody cwiczy
Czasem nieważne czy pomysł jest super oryginalny i jedyny w swoim rodzaju. Ważne, że w przeciwieństwie do wielu, potrafią poświęcić swój czas/pieniądze dla innych ludzi.
Czasem nieważne czy pomysł jest super oryginalny i jedyny w swoim rodzaju. Ważne, że w przeciwieństwie do wielu, potrafią poświęcić swój czas/pieniądze dla innych ludzi.
Kurwa mać ludzie głodują, hospicja i wolontariusze nie mają czym nakarmić ludzi, a ten skurwiel daje kasę bogatym... no kurwa mać
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
aż sie morda sama cieszy
@Ant4gon1st
Jakbym zarabiał taki hajs jak oni za wrzucanie "pranków" na jutuba to też bym raz na jakiś czas rzucił jakimś groszem. Ale to jest najśmieszniejsze, oni zarabiają na tym kupe kasy i jak w jednym filmiki kupią coś komuś czy dadzą troszke kasy to od razu bohaterowie i komentarze typu "też możesz pomagać ale wolisz siedzieć na dupie przed kompem". Jasne, jakbym miał kase to bym się dzielił, ale ja tu kurwa walcze o przetrwanie..
Jakbym zarabiał taki hajs jak oni za wrzucanie "pranków" na jutuba to też bym raz na jakiś czas rzucił jakimś groszem. Ale to jest najśmieszniejsze, oni zarabiają na tym kupe kasy i jak w jednym filmiki kupią coś komuś czy dadzą troszke kasy to od razu bohaterowie i komentarze typu "też możesz pomagać ale wolisz siedzieć na dupie przed kompem". Jasne, jakbym miał kase to bym się dzielił, ale ja tu kurwa walcze o przetrwanie..
Pozytywna akcja, ale zamiast dawać hajs takim ludziom co mają porządne i drogie auta (skąd można przypuszczać że na chleb im nie brakuje), to lepiej dałby tą kasę bezdomnym...
Cudze chwalicie swojego nie znacie !
Ludzie takie filmiki wstawiajcie. zobaczcie jak u nas cieszą się na tych co pilnują prawa, łapią tych co źle zaparkowali itp itd
no uśmiać się można niesamowicie
Ludzie takie filmiki wstawiajcie. zobaczcie jak u nas cieszą się na tych co pilnują prawa, łapią tych co źle zaparkowali itp itd
no uśmiać się można niesamowicie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów