da Silva albo dostał nagłego Parkinsona na widok policjanta, albo robił rozgrzewkę przed twerkiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Podniecił się. Sam bym się podniecił przy takich delikatnych pieszczotach...
Żal mi dzieciaka. Albo dostanie srogie wpierdol od stróżów prawa i być może zaginie w bezimiennym grobie co jest u nich normą. Albo własny gang utnie mu ręce i wpakuje mu 4 magazynki w klatę. Tam niczego nie można być pewnym.
@up
można być pewnym, że prędzej czy później pójdzie do piachu. Co za różnica w jaki sposób
można być pewnym, że prędzej czy później pójdzie do piachu. Co za różnica w jaki sposób
chyba nie oglądaliście tropa de elite... koleś już czeka na szczotkę i rozluźnia poślady
Wibro z dupska nie wyciągnoł po szalonej nocy
Ciekawe czy sypał na komendzie XDXD Pewnie nawet matce dojebał paragrafów.
Zwieraczami mu rzucało, ale walczył dzielnie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
pewnie nie może się już doczekać ruchanka w więzieniu i drży z podniecenia
Zakładam że pewnie ma gdzieś wydziaranego klauna i stąd te drgawki w czasie rewizji.
Też tak mam w dużym stresie. Tzn nie aż tak bardzo jak ten, ale trzęsę się i bardzo ciężko to powstrzymać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów