📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najpierw dowiedz co to jest parkour a potem pierdolnij się w głowę. Wcześniej tu nie wracaj.
Najlepiej w ogóle nie wracaj.
prezesosw napisał/a:
Najpierw dowiedz co to jest parkour a potem pierdolnij się w głowę. Wcześniej tu nie wracaj.
doskonale wiem co to parkour, ale wiem rowniez ze dla takich dzieci jak ty i on skok z takiej skarpy i zajebanie ryjem o glebe to tak samo jak parkour. pozdrow kolegow na tibii.
GameBoy1990
Spoko ale najpierw pozdrowię Twoją mamę bo jest bliżej. Ona chyba też chce Cię pozdrowić ale ma pełne usta i nie może mówić jak na razie.
Poza tym nie ładnie obrażać starszych od siebie
Spoko ale najpierw pozdrowię Twoją mamę bo jest bliżej. Ona chyba też chce Cię pozdrowić ale ma pełne usta i nie może mówić jak na razie.
filmik jest zalosny...
pewnie główny bohater jest zagrożony z przyrody i rytmiki
@Koperek
Nie ma sprawiedliwości na świecie, tym bardziej na sadisticu Pozdro!
Nie ma sprawiedliwości na świecie, tym bardziej na sadisticu Pozdro!
" Ona chyba też chce Cię pozdrowić ale ma pełne usta i nie może mówić jak na razie.
Poza tym nie ładnie obrażać starszych od siebie "
... Dowód na to, że jesteś straszną pizdą. Tylko oni wrzucają na czyichś rodziców.. Ogólnie rzecz biorąc, jesteś słaby jak dowcipy z familjady.
Poza tym nie ładnie obrażać starszych od siebie "
... Dowód na to, że jesteś straszną pizdą. Tylko oni wrzucają na czyichś rodziców.. Ogólnie rzecz biorąc, jesteś słaby jak dowcipy z familjady.
prezesosw napisał/a:
GameBoy1990
moze i jestes wiekowo starszy, ale rozumowo masz braki. zachowujesz sie jak typowy dzieciak, szukasz osob z ktorymi mozesz sie powyzywac przez neta bo w realu dostajesz zawsze wpierdol. nie wspomne o wrzutach na starych, typowe zagranie neodziecka. pozegnam cie teraz bo mam o wiele ciekawsze rzeczy do robienia. narty.
Taki kozak, że niby to ja jadę na rodziców choć sam nazywasz ich "starymi". Może i typowe zagranie neodziecka, jednak zakładam że sam śmiałeś się z tych hasełek kiedy były na topie. No matter,
Nara, nara choć jestem pewny że nasze drogi jeszcze nieraz na tym portalu się skrzyżują
@Grzesiekd231
Masz rację, nie było to kulturalne. Pizdą jednak nie jestem, sorry ze Cię zawiodłem
Nara, nara choć jestem pewny że nasze drogi jeszcze nieraz na tym portalu się skrzyżują
@Grzesiekd231
Masz rację, nie było to kulturalne. Pizdą jednak nie jestem, sorry ze Cię zawiodłem
"prezesosw" wybaczam.
I w zasadzie tak można to zakończyć.
Peace
Peace
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów