Dobrze dla stawów, że wylądował na miękkim
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mógł zabić
Idiota na filmiku, biednego psa tak skrzywdzil, bezmyslny, specjalnie psa skatowal.
ciekawe co mu teraz po glowie chodzi
Ale beka z reakcji tych chłopaków po lewej, OMG piesek, prawie go zabił
Psy mają skłonności do histeryzowania, wystarczy lekko kopnąć (no tak konkretnie ale nie tak jak gołębia czy kure, tylko bardziej jak kota) i już w pisk jak kadet sąsiada pod podwórkiem, ucieka gdzieś, chowa się do budy. No psy tak mają już.
Wszystko co związane z krzywdą zwierząt niby odznaczone, a nadal oszukujecie. Niby zrobił to przypadkiem, więc wybaczam mu, niech piekło będzie dla niego mniej okrutne, ale dla tych, których to bawi, to wiadomo jakie życzenia (niech to spotka Wasze bachory).
Zawsze mi szkoda jak dzieje się krzywda zwierzętom, szczególnie psom i kotom ale przyznam, że pojawił się po obejrzeniu tego filmiku ogromny uśmiech na moich ustach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów