18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Materiał własny.

Ostatnio z uporem maniaków ludzie parkują jak sieroty. Nasila się to coraz to bardziej... Trzeba walczyć z takimi osobnikami.

W tym przypadku (legitymacja inwalidzka) nie wiadomo czy ktoś nie miałby cholernego problemu ze zdrapaniem karnego k*tasa, więc został ukarany tylko kartką i wpisem na Sadolu

A co do legitymacji inwalidzkich - zauważyliście, że jeździ i parkuje coraz więcej ludzi, którzy cholera wie skąd, dlaczego i jakim prawem je posiadają?

Pozdrowienia z Bielska Sadole!

(mój pierwszy post)

Myślicie, że pieszy wychodząc na przejście zza takiego samochodu będzie widoczny?
Zgłoś
azerbejdzanification 2013-09-24, 20:14
Zbiera materiał na harda

Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.
Zgłoś
pierogi3 2013-09-24, 20:39
Strasznie dużo tu sadoli z Bielska. Pozdro z Czechowic
Zgłoś
Kozojeb 2013-09-24, 20:56
A niech parkuje jak chce. Zarobił to ma, nie to co wy. Pierdzistołki za przeproszeniem!
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-24, 21:04
A ja bym przechodząc koło tego auta przypadkiem porysował je kluczami..

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
jan.rzut 2013-09-24, 21:13
...ale się spinacie cioty, przecież gość nikomu i niczemu nie wadzi, stojąc w tym a nie innym miejscu, ogarnijcie się przepisowe pojeby...
Zgłoś
korzonek 2013-09-24, 21:18
Mój ojciec też posiada legitymację inwalidzką. Wyszedłby z auta, przeskoczył kałużę, wpierdolił ci i napluł w twarz i może wtedy zrozumiałbyś, że nie każdy niepełnosprawny musi na takiego wyglądać..... więc wara od ludzi z legitymacjami jeśli nic o nich nie wiesz.
(no chyba, że nie są ich ;])

Pomijam, że mój staruszek by tak nie stanął, a nie zdziwiłbym się gdyby sam taką kartkę kolesiowi przyjebał

Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Zgłoś
ellsworth 2013-09-24, 21:55 1
nanab napisał/a:

Jaki przepis zabrania parkowania w ty miejscu?

Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy... Przepisy określają minimalną odległość parkowania od przejść dla pieszych i skrzyżowań i bynajmniej nie jest to 10cm jak tutaj. Konkretnego paragrafu ci nie podam, bo nie jestem jakimś pieprzonym prawnikiem.
Zgłoś
o................n 2013-09-24, 22:02 1
Sadistic pełną gębą

Jak tam gimbaza? Jutro znów przyroda na 8:20?
Zgłoś
Madroxx 2013-09-24, 22:09
Witam sąsiada na sadolu
Zgłoś
lordozoo 2013-09-24, 22:42
wyczuwam fotoradar zwiększający bezpieczeństwo w pobliżu przejść dla pieszych!
Zgłoś
prowler 2013-09-24, 22:51
za zdjęcia z Bielska zawsze piwo!
Zgłoś
cynx 2013-09-24, 22:55
Kod:
Myślicie, że pieszy wychodząc na przejście zza takiego samochodu będzie widoczny?

Miejmy nadzieje, że nie to będzie świeży materiał na harda
Zgłoś
JaayDeeAngel 2013-09-24, 23:00
oczywiście, że będzie widoczny...

...na hardzie ;]
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-09-24, 23:46
Stix13 napisał/a:

Do zobaczenia na Hardzie.
Zgłoś
k................7 2013-09-25, 1:03
Post ładny i czytelny, jednak niech kolega wstawi fotki do działu hard, tych pieszych którzy jednak nie byli widoczni na tych pasach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów