18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Materiał własny.

Ostatnio z uporem maniaków ludzie parkują jak sieroty. Nasila się to coraz to bardziej... Trzeba walczyć z takimi osobnikami.

W tym przypadku (legitymacja inwalidzka) nie wiadomo czy ktoś nie miałby cholernego problemu ze zdrapaniem karnego k*tasa, więc został ukarany tylko kartką i wpisem na Sadolu

A co do legitymacji inwalidzkich - zauważyliście, że jeździ i parkuje coraz więcej ludzi, którzy cholera wie skąd, dlaczego i jakim prawem je posiadają?

Pozdrowienia z Bielska Sadole!

(mój pierwszy post)

Myślicie, że pieszy wychodząc na przejście zza takiego samochodu będzie widoczny?
Zgłoś
RaLF91 2013-09-25, 1:21
Mieszkam w Bielsku-Białej i powiem tylko, że przejście dla pieszych, które uwiecznił autor postu, znajduje się na ulicy, na której przejeżdża 1 auto na godzinę, a pieszy tamtędy chyba nigdy nie szedł
Zgłoś
Demolant 2013-09-25, 7:18
Bo czasami bystrzachu Ralf91 wystarczy tylko jeden człowiek i tylko jedno pieprzone auto. Być może i pielgrzymki czyrliderek ojca Rydzyka tamtędy nie pomykają jednak nie zmienia to faktu, że kierowca stanął jak pizda.
Ktoś wcześniej poruszył temat co ma do rzeczy różaniec na lusterku. No to się bracie przejdź kiedyś pod kościół w niedzielę i zobacz jak wysypują się barany po mszy na drogę nie zwracając uwagi czy zielone, czy czerwone bo przecież idą z kościoła, to się im włączyła przecie pierdolona nieśmiertelność.
Po drugie nawet pedobiskupi grzmią od dawna, że łamanie przepisów ruchu drogowego to poważny grzech a nawet bystrzacha Ralf się pewnie domyśli, że muzułmanin czy pejsowiec-Icek to raczej nie był.
Zgłoś
D................w 2013-09-25, 19:59
Trzy takie zdjęcia do wydziału komunikacji z 3 takich zdarzeń powinny być powodem do zabrania prawka tak samo jak 24 punkty za zapierdalanie tam gdzie nie wolno. Sam jestem młody i porywczy ale na drogach szanuje siebie i innych użytkowników. Jadę tyle ile nakazują bo raz że są hujowe drogi a dwa, że szkoda mi płacić mandatów dla tych złodziei. Co ciekawe zastanówcie się ile tych legitymacji jest wystawionych dla ludzi pobierających rentę na głowę, a sam mam w sąsiedztwie taką osobę. Wniosek jest prosty trza zabrać prawko bo jakim cudem ktoś z upośledzeniem umysłowym ma prawo prowadzić pojazd a co więcej dostać ten niebieski znaczek żeby parkować za darmo.

Ps. huj to huj i huj !!! Nazi ortografii poszli won.
Zgłoś
.:LoPeZ:. 2013-09-25, 20:36
@Demolant zgiń kurwo na raka i siedź 25h na dobe na sadolu dowartościowując się fotkami samochodów i przepisami drogowymi dzięki którym i tak Cie wszyscy jebią w grube, brzydkie dupsko

PS. Pozdrów dziewczyne
Zgłoś
Demolant 2013-09-25, 23:27
Lopez- po prostu nie wiem co ci parówo odpisać, bo mamusia mnie uczyła, żebym nie konwersował z patafianami, dlatego wrzucam po prostu zdjęcie rudego murzyna.

Strzeż się lopez i pamiętaj, że rudemu zawsze można spuścić wpierdol bo i tak na pewno nie wróci z kolegami!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów