📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
napierdalało gradem i ludzie chowali sie samochodami a nie że przed deszczem zobacz sobie inne filmiki na yt, gdzie są pokazane szkody na samochodach setki odprysków na lekierze
Jak się wymienia pióra wycieraczek dopiero jak same odpadną to tak jest. Wiem z autopsji bo jestem leniwą świnią
To jest ten typ debili który później opowiada jaka to klęska żywiołowa była na drodze i cała autostrada łącznie z nim stanęła bo się jechać nie dało. Gardzę.
@Stewie Wiekszoscstala pod golym niebem. Logiczne
@Monsieur_Hrabal
Akurat jechał najszybciej z obecnych na filmie użyszkodników, więc jeśli za nim nic nie było, było to uzasadnione, zamiast jechać slalomem co chwilę. Styl jazdy dostosowuje się również do warunków panujących na drodze, oraz innych kierowców. O ile sam nienawidzę lewopasiastych, tak tu nie mam zastrzeżeń. Reszta? (z filmu i lewopasiastych) Na kurs od nowa.
Akurat jechał najszybciej z obecnych na filmie użyszkodników, więc jeśli za nim nic nie było, było to uzasadnione, zamiast jechać slalomem co chwilę. Styl jazdy dostosowuje się również do warunków panujących na drodze, oraz innych kierowców. O ile sam nienawidzę lewopasiastych, tak tu nie mam zastrzeżeń. Reszta? (z filmu i lewopasiastych) Na kurs od nowa.
kilka lat temu jechałem z kumplem w czasie takiej ulewy, też część zjechała na pobocze a ja chuja! 90-100 na liczniku, wycieraczka na pełnym obrocie i jadę jakby nigdy nic. No właśnie wycieraczka szt. 1, bo jak to w Polonezie zazwyczaj nie wszystko działało i druga sobie leżała bez ruchu na szybie(ta od pasażera). Jadę spokojnie, patrzę na kumpla. No nie mam takich zdolności lingwistycznych żeby opisać wyraz jego twarzy i jej kolor
@up. Brawo. Na miejscu kumpla bym ci wyjebał za narażanie mojego zdrowia bo ktoś ma przerost ego i musi udowodnić swoją zajebistość.
Cała sytuacja na filmiku uświadamia mi ilu jest beznadziejnych kierowców na drogach. Powinni wezwać policję i każdemu dopierdolić po mandacie za stwarzanie realnego zagrożenia na drodze i utrudnianie ruchu.
Cała sytuacja na filmiku uświadamia mi ilu jest beznadziejnych kierowców na drogach. Powinni wezwać policję i każdemu dopierdolić po mandacie za stwarzanie realnego zagrożenia na drodze i utrudnianie ruchu.
A myslalem ze tylko w Anglii idioci staja na autostradzie przez nie korzystne warunki pogodowe. Moze wina chinskich gownianych wycieraczek czy poprostu zjebanie umyslowe?
MadDave napisał/a:
Dopierdolić mandat za stwarzanie realnego zagrożenia powinni kamerzyście i jemu podobnym, którzy w grad jadą autostradą. Ja pierdolę! W grad. Jebnie ci szyba i zanim się zorientujesz co się dzieje to pozabijasz wszystkich w koło. W grad się drogami szybkiego ruchu NIE JEŹDZI do jasnej kurwy! Czekasz aż przestanie, sprawdzasz czy szyba jest bez uszkodzenia. Tak - jedziesz dalej. Nie - zbierasz wóz lawetą. W grad to sobie możesz pomanewrować na parkingu pod blokiem, a nie po drodze szybkiego ruchu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów