📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole co za dekle.dobra napierdala deszczem to nie zapierdalam 100 km/h -pojadę sobie chociażby te 60 ale takie stawanie jest chyba bardziej niebezpieczne bo ryzyko karambolu wzrasta.
tyle się mówi o tym jakim zagrożeniem jest takie parkowanie.
Z resztą wystarczy odrobina wyobraźni, żeby móc to zrozumieć ...
A tu proszę. troche desczu i Janusze uznają, że lepiej będzie poczekać. Każdy zadbał o światła awaryjne - "szapoba"
Z resztą wystarczy odrobina wyobraźni, żeby móc to zrozumieć ...
A tu proszę. troche desczu i Janusze uznają, że lepiej będzie poczekać. Każdy zadbał o światła awaryjne - "szapoba"
Nie takie znowu trochę deszczu, bo tamtędy przeszła burza gradowa. Niemniej o ile mogę zrozumieć tych stojących na pasie awaryjnym, to debili, którzy zatrzymali się na normalnym pasie pod wiaduktem wystrzelałbym jak kaczki.
Widzę, że należysz do grona podludzi jeżdżących lewym pasem. Wcale mi Cie nie żal.
cywilizacja dotarła pod szczehy
Jeżeli to był 3 maja i okolice A2 w Łódzkiem to nie był to zwykły deszcz, a grad o średnicy nawet do 5 cm z aktywnej wtedy w tamtym rejonie burzy, co mogło przyczynić się do zaistniałej sytuacji.
Czekają na swoją kolej do PITSTOPU. Wyjechali na slickach i muszą zmienić opony.
Z kamerą jechał Kubica i pojechał dalej. Spryciarz przewidział opady i kazał założyć deszczówki.
Z kamerą jechał Kubica i pojechał dalej. Spryciarz przewidział opady i kazał założyć deszczówki.
Ilość kretynów przypadających na metr kwadratowy w tym filmie jest przytłaczająca
to był koniec ulewy gradobicia bylo dużo gorzej wbrew pozorom ci co zatrzymali się pod mostem postąpili najbezpieczniej !
janusze siem bojom, rze im grat lakjer zniszczy...
necrofallus napisał/a:
Jeżeli to był 3 maja i okolice A2 w Łódzkiem....
Jeśli tak to dawało ostro, okolice Zgierza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów