📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pierdole co za dekle.dobra napierdala deszczem to nie zapierdalam 100 km/h -pojadę sobie chociażby te 60 ale takie stawanie jest chyba bardziej niebezpieczne bo ryzyko karambolu wzrasta.
tyle się mówi o tym jakim zagrożeniem jest takie parkowanie.
Z resztą wystarczy odrobina wyobraźni, żeby móc to zrozumieć ...
A tu proszę. troche desczu i Janusze uznają, że lepiej będzie poczekać. Każdy zadbał o światła awaryjne - "szapoba"
Z resztą wystarczy odrobina wyobraźni, żeby móc to zrozumieć ...
A tu proszę. troche desczu i Janusze uznają, że lepiej będzie poczekać. Każdy zadbał o światła awaryjne - "szapoba"
Nie takie znowu trochę deszczu, bo tamtędy przeszła burza gradowa. Niemniej o ile mogę zrozumieć tych stojących na pasie awaryjnym, to debili, którzy zatrzymali się na normalnym pasie pod wiaduktem wystrzelałbym jak kaczki.
bo chodzi o to zeby korozja nie zdzarla auta
Jeżeli to był 3 maja i okolice A2 w Łódzkiem to nie był to zwykły deszcz, a grad o średnicy nawet do 5 cm z aktywnej wtedy w tamtym rejonie burzy, co mogło przyczynić się do zaistniałej sytuacji.
Czekają na swoją kolej do PITSTOPU. Wyjechali na slickach i muszą zmienić opony.
Z kamerą jechał Kubica i pojechał dalej. Spryciarz przewidział opady i kazał założyć deszczówki.
Z kamerą jechał Kubica i pojechał dalej. Spryciarz przewidział opady i kazał założyć deszczówki.
Ilość kretynów przypadających na metr kwadratowy w tym filmie jest przytłaczająca
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
necrofallus napisał/a:
Jeżeli to był 3 maja i okolice A2 w Łódzkiem....
Jeśli tak to dawało ostro, okolice Zgierza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów