📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przynajmniej prawidłowa reakcja kierowcy tej ciężarówki,a nie najpierw auto oglądać
Kolejny filmik który utwierdza mnie w przekonaniu że kamery przyciągają takie wypadki
hehehe - piwo dla kierowcy tej ciezarowki: najpierw wyjebal w osobowego a pozniej jeszcze wysiadl i polecial ich opierdolic
ale swoją drogą to musiał nieźle zapierdalać żeby go tak wyrzuciło, wiadomo jak to kierowcy tirów, busów i innego kurestwa dostawczego
@kudlaty1125
Niekoniecznie Sam ciągnik siodłowy waży mało
Tzn...jest lekki
Ja np nienawidzę jeździć samym ciągnikiem bo strasznie dupą rzuca i trzeba uważać jak operuje się gazem, tutaj widać ze autobus po prostu zahamował przed nim a ze tył lekki.....no to cóż....nie było jak wyhamować bo by kolesia przekoziołkowało.
Niekoniecznie Sam ciągnik siodłowy waży mało
Tzn...jest lekki
Ja np nienawidzę jeździć samym ciągnikiem bo strasznie dupą rzuca i trzeba uważać jak operuje się gazem, tutaj widać ze autobus po prostu zahamował przed nim a ze tył lekki.....no to cóż....nie było jak wyhamować bo by kolesia przekoziołkowało.
Ale z jaką gracją zaparkował w tym rowie.
kurwa w domu siedź pajacu jak chce ci się szpanować
włącz sobie nfs i zainstaluj trainera bo droga to nie miejsce by wydłużać swojego penisa popisówkami
włącz sobie nfs i zainstaluj trainera bo droga to nie miejsce by wydłużać swojego penisa popisówkami
Na Wawelu, proszę pana
Mieszkał smok, co zawsze z rana
Zjadał prosię lub barana.
Takich ludzi mi najbardziej szkoda, widać, że tego żałował.
Mieszkał smok, co zawsze z rana
Zjadał prosię lub barana.
Takich ludzi mi najbardziej szkoda, widać, że tego żałował.
Szacun dla kierowcy ciężarówki. Jeszcze się dobrze nie zatrzymał a już wysiadał żeby pomóc poszkodowanym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów