Jak kiedyś będziesz miał prawko i lepsze auto niż matiz rodziców to zobaczysz, że się tak da na mokrej nawierzchni
A czy ja napisałem gdziekolwiek, że nie da się tak zrobić na mokrej nawierzchni? W każdym razie jutro jak będzie padać to biorę Matiza od taty i przy parkowaniu przy cmentarzu spróbuje tak zrobić. Mam nadzieję, że policja mnie nie capnie za brak prawka.
film starszy od jasnej góry
No to było wrzucić na sadistica zanim powstała Jasna Góra.
Kurwa a ja 15 mam egzamin .
Racja, racja, a druga sprawa filmik może być zrobiony baaardzo dawno temu, gdzie takie ospojlerowanie mogło być akurat modne, czyli 2000-2003 rok.
Chyba każdy jarał się Suprą z "Fast & Furious", a dzisiaj po latach patrząc na jej zdjęcia wygląda dość śmiesznie.
Na poczatku myslalem ,ze to calibra po miniaturce filmiku i po tym ,ze wiekszosc co ma calibre odpierdala wiejski tuning po maxie .... poźniej zobaczylem po masce ,że civic.... TAK SPIERDOLIĆ CIVICA! ! ! kurwa!
Czemu ludzie wkładają kase w taki szpojler tjuning zamiast sobie kupić lepszy zawias, hamulce ablko moca się zająć... Później jeżdzą takie 1.4i ze spoilerem co by mogły latać jak samolot i wydechem jak rynny pierdzące na prawo i lewo, straszące dzieci 5km dalej, które ledwo moga 120km/h pojechać....
siema sadze ,ze alfa 146 1.4 16 v tspark z standardowym silnikiem o mocy 103 km ledwo by pocisnela Twojego golfa II
siema sadze ,ze alfa 146 1.4 16 v tspark z standardowym silnikiem o mocy 103 km ledwo by pocisnela Twojego golfa II
Sądze ,że maluch ze standardowym silnikiem pocisnąłby autobus ,którym jeździsz do szkoły codziennie.