📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jak kiedyś będziesz miał prawko i lepsze auto niż matiz rodziców to zobaczysz, że się tak da na mokrej nawierzchni
Na poczatku myslalem ,ze to calibra po miniaturce filmiku i po tym ,ze wiekszosc co ma calibre odpierdala wiejski tuning po maxie .... poźniej zobaczylem po masce ,że civic.... TAK SPIERDOLIĆ CIVICA! ! ! kurwa!
Czemu ludzie wkładają kase w taki szpojler tjuning zamiast sobie kupić lepszy zawias, hamulce ablko moca się zająć... Później jeżdzą takie 1.4i ze spoilerem co by mogły latać jak samolot i wydechem jak rynny pierdzące na prawo i lewo, straszące dzieci 5km dalej, które ledwo moga 120km/h pojechać....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Czemu ludzie wkładają kase w taki szpojler tjuning zamiast sobie kupić lepszy zawias, hamulce ablko moca się zająć... Później jeżdzą takie 1.4i ze spoilerem co by mogły latać jak samolot i wydechem jak rynny pierdzące na prawo i lewo, straszące dzieci 5km dalej, które ledwo moga 120km/h pojechać....
ja podobnie zima robilem, na sucho bym nie probowal z moim recznym, podobnie jak Abdulan
Cytat:
Z moim ręcznym to bym wjechał w dupe tego auta z przodu .
Cytat:
ja podobnie zima robilem, na sucho bym nie probowal z moim recznym, podobnie jak Abdulan
piatka chlopaki mam tak samo
Cytat:
Całkiem ciekawa sztuczka, spróbujcie sami.
Jak tylko będę miał samochód to spróbuję. Obiecuję.
Jutro spróbuję. Najwyżej będziecie się mieli z czego pośmiać, jak wpierdolę komuś do samochodu.
Chuj tam z ręcznym mi auto rusza a z tyłu koła stoją, a nawet 80 KM nie ma Opony dobre na dupie i dociążona oś też by się przydała. Fajny bajer, ale na sobie się nauczyłem, że przeguby nie lubią takich akcji. Na szczęście mam starego trupa to i części tanie.
film starszy od jasnej góry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów