📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to pewnie Białystok bo śnieg pada...
A później : " Sprzedam Uno nie katowane od dziadka rocznik 33 , mało co jeździł do kościoła i nazad " kupisz taki wózek i sprzęgło za 2 zakrętem spalone do końca .
"Tadziu zobocz no mi tam, bom chyba kapcia złapoł. Tak jakoś mnie tym zadem zarzuco w tym wozie"
Lepiej jeździłem, jak nie potrafiłem jeździć...
Po tym co mój dziadek wyprawia za kierownicą, podpisuje się oboma rękoma pod obowiązkowymi testami po 65-70 roku życia. On swoje wie, wszyscy pierdolą głupoty i, kurwa, nie wytłumaczysz seniorowi, że to źle, że cofając położył latarnię...
Po tym co mój dziadek wyprawia za kierownicą, podpisuje się oboma rękoma pod obowiązkowymi testami po 65-70 roku życia. On swoje wie, wszyscy pierdolą głupoty i, kurwa, nie wytłumaczysz seniorowi, że to źle, że cofając położył latarnię...
To starsze kurwa niż internet
On jeździć nie powinien bo jeszcze kogoś zabije, sam jest w takim wieku że trumnę z jesionu już ma gotową i trzyma ją za drzwiami sypialni.
Ale najzabawniejsze, że taki dziadek pierdolnie w kogoś na drodze i będzie rozpatrywany przez drogówkę pod katem poszkodowanego, bo przecież tyle lat doświadczenia i pewnie bezszkodowej jazdy. Chuj tam, że pewnie babcia go karmi w takiej kondycji już jest.
quartz75 napisał/a:
Też będziesz kiedyś stary, głuchy i otępiały. Zamiast wysiąść i dziadkowi pomóc to filmujesz...
Serio myślisz, że on to nagrywał???
Autobusami kurwa a niech dziadek jezdzi o ile ubezpieczenie ma to co mu zalowac. Takimi pretkosciami jakie dziadki maja to wypadku smiertelnego wrzyciu niespowoduje. Zabierac prawka tylko pijakom jebanym i szybkim i wscieklym smarkaczom ktorzy nie wiedza jak kruche jest cudze zycie.
Moje pierwsze auto było pudłem na miarę tego Uno. Też zdarzało się silnikowi wchodzić w wysokie obroty mimo że wszystkie pedały miał puszczone. Przeważnie po długiej jeździe. Stary ledwo działający sprzęt, i tyle. Pizduś bez wyobraźni to nagrywał i komentował. Auto tego człowieka mogło być najzwyczajniej zepsute.
Mi się w głowie nie mieści jak ktoś coś takiego może z samochodem robić. Rozumiem starszy wiek, ale bez przesady.... podstaw jazdy samochodem się nie zapomina przecież.
Zielonek92 napisał/a:
To starsze kurwa niż internet
Tak masz rację, nagranie z zeszłej zimy jest starsze, niż internet
No i masz, trafiłem z tym pizdusiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów