Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i masz, trafiłem z tym pizdusiem
Nie, nie trafiłeś Nagranie, nie jest moje
Też będziesz kiedyś stary, głuchy i otępiały. Zamiast wysiąść i dziadkowi pomóc to filmujesz. Inna sprawa, że przepisy mamy zjebane. Nie wiem, nie mi to oceniać ale powiedzmy powyżej 65 roku powinny być przymusowe, darmowe testy co rok. Bo niestety mało jest u nas takich, co potrafią sobie powiedzieć: już nie, już nie daję rady, auto sprzedać, czas na darmowe autobusy. Z drugiej strony mam u siebie na osiedlu takiego gówniarza, może góra 25 lat. Oczywiście na początek Mondeo w kombi. Jeszcze się ciulowi nigdy nie udało w miarę równolegle zaparkować tą kolubryną a jeździ tym z rok jak nie więcej.
Oj pan pierdolisz... ford mondeo dobry samochód. Chociaż w sumie chujowy... ale klimatyzację ma.
Film oryginalne wyciekł na youtube 29 stycznia 2011r. To pokrywa się z zimą czyli w tym okresie miała miejsca akcja.
Sprawdzając teraz czy na dziś dzień to uno ma OC, czyli dalej jeździ, wyszedł wynik pozytywny. uniacz ciągle się trzyma, a myślałem, że dziadek już dawno zakatował.. Może lekko ogarniać strach, że teraz ten dziadek jest prawie 3 lata starszy i ciągle jeździ po ulicach.
"Czy pojazd o numerze rejestracyjnym WFS8782 posiadał ubezpieczenie OC w ruchu krajowym na dzień 2013-07-30?"
Pojazd o podanym numerze rejestracyjnym posiadał w podanym dniu następujące ubezpieczenie OC w ruchu krajowym:
polisa: WPM0980753 dla pojazdu: FIAT UNO 45 MR`90
wystawiona przez: HDI ASEKURACJA TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ S.A.
zakład odpowiedzialny: TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ I REASEKURACJI WARTA S.A.
adres: Chmielna 85 nr lok. 87, 00-805 Warszawa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów