Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brytyjczycy...tępi, zadufani w sobie i leniwi. Jak ja ich kurwa nienawidzę. Jedynym plusem ściągnięcia bydła do Europy jest jebanie przez nich brytoli
Widzę, że komuś z rana za dużo naczyń do zmywaka wjebali i się nie wyrabia.
moze i mu za duzo wjebali ale racje tez ma wiec nie medrkuj.
nawet jesli by pracowal na zmywaku to i tak zapewne ma wiecej na koncie niz ty, byl na wiekszej ilosci wycieczek zagranicznych, nie musi sie martwic o rachunki i stac go by wyskoczyc do restauracji (pomijam covi scieme) przynajmniej raz w miesiacu...
Roznica jest taka, ze nawet na zmywaku w UK pracuje sie, zeby zyc a ty zapewne zyesz zeby pracowac... egzystowac...
nawet jesli by pracowal na zmywaku to i tak zapewne ma wiecej na koncie niz ty, byl na wiekszej ilosci wycieczek zagranicznych, nie musi sie martwic o rachunki i stac go by wyskoczyc do restauracji (pomijam covi scieme) przynajmniej raz w miesiacu...
Roznica jest taka, ze nawet na zmywaku w UK pracuje sie, zeby zyc a ty zapewne zyesz zeby pracowac... egzystowac...
No to chujowo trafiles ze swoja wypowiedzią. Po pierwsze, skrytykowałem go, bo generalizuje wszystkich anglików tylko dlatego że są anglikami. Po drugie sam mieszkam w UK więc znam tych ludzi i wiem, że tępych zadufanych i leniwych ludzi można spotkać wszędzie, nie tylko w Anglii. Po 3 założę się z Tobą o każdą kwotę że więcej ode mnie na koncie nie ma. Pozdrawiam cię i popraw folię na głowie bo covid to nie ściema.
No to chujowo trafiles ze swoja wypowiedzią. Po pierwsze, skrytykowałem go, bo generalizuje wszystkich anglików tylko dlatego że są anglikami. Po drugie sam mieszkam w UK więc znam tych ludzi i wiem, że tępych zadufanych i leniwych ludzi można spotkać wszędzie, nie tylko w Anglii. Po 3 założę się z Tobą o każdą kwotę że więcej ode mnie na koncie nie ma. Pozdrawiam cię i popraw folię na głowie bo covid to nie ściema.
covid to nie sciema, tak samo jak grypa czy przeziebienie - wiem, ze to nie sciema wiec ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów