Precyzyjne, co do milimetra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prostopadłe tyłem chyba. Łuk trochę inaczej wygląda.
ło skurwisyn
gowno gosc typowo mial farta i tyle
Szkoda że ktoś takich zdolności nie miał i mi wyjebał na parkingu rysę przez cały bok auta po czym spierdolił
@up wszystkie cwoki...
to typowe zdolnosci faceta ktory patrzy w lusterka! to nic trudnego a gimbus ktory mowi ze to fart widac w zyciu jezdzil tylko na chuju swojego kolegi a nie samochodem
to typowe zdolnosci faceta ktory patrzy w lusterka! to nic trudnego a gimbus ktory mowi ze to fart widac w zyciu jezdzil tylko na chuju swojego kolegi a nie samochodem
Beniu_Beniu Ty nie masz "prawa jazdy" prawda ?
Uwaga: Post stworzony przez seksi plastik używający lusterek do poprawiania facjaty.
pitarturbull1987 Masz piwo ode mnie. Sam tak parkuje bez problemu, wystarczy lusterek uzywac
Co się przypierdalacie do chłopaka co wstawił temat tumany pierdolone? Napisał gdzieś co o tym myśli, wypowiedział się kurwa? Napisał że precyzyjne parkowanie i tak jest. Co za debilizm i sraczka intelektualna. Na rowery kurwa a nie o prowadzeniu auta się wypowiadać gimbusy!
możecie sobie pierdolić .a autem to tylko w gta jeździliście gimbusy jebane.na codzień to odkurzaczami (skuterami - piździkami0 zapierdalacie. koleś jest dobry i chuj!
@up
taki post już był i dostał sporo piw. co chciałeś osiągnąć kopiując go ?
taki post już był i dostał sporo piw. co chciałeś osiągnąć kopiując go ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów