No bardzo ładnie zaparkował.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tak się kończy jak chce się jechać na krzywy ryj
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Kiedy anal wychodzi za mocno
Za taką jazdę suv powinien mieć dozywotnio zabrane prawko ,to jedyna kara dla debili co nie trzymają dystansu w trudnych warunkach,i maja wyjebane na cudze i swoje życie ,huj ze przyczepa zwolnila huj ze zmienila pas gdyby mial tyle dystansu z jaka jedzie predkoscia to by tego nie bylo jade 120 km h to mam dystans 120 metrów jade 60 to 60 metrów w deszczu o polowe wiecej ,na prawo jazdy tego ucza ale nikt juz nie pamieta
Mirek19850509 napisał/a:
Za taką jazdę suv powinien mieć dozywotnio zabrane prawko ,to jedyna kara dla debili co nie trzymają dystansu w trudnych warunkach,i maja wyjebane na cudze i swoje życie ,huj ze przyczepa zwolnila huj ze zmienila pas gdyby mial tyle dystansu z jaka jedzie predkoscia to by tego nie bylo jade 120 km h to mam dystans 120 metrów jade 60 to 60 metrów w deszczu o polowe wiecej ,na prawo jazdy tego ucza ale nikt juz nie pamieta
dobra Miras weź się nie pluj, tutaj widać że gość po prostu łeb miał w smartfonie czy nawigacji że się wjebał
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów