18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Janusz_k 2022-02-14, 21:30 1
Efekt patrzenia do dupy zamiast na drogę.
Zgłoś
Pralpunkt 2022-02-14, 23:51
No dostał taki strzał w przyczepę, fhuj trudne do opanowania
Zgłoś
Tuco 2022-02-15, 1:45
Możliwe, że nie tylko ja mam takie skojarzenie.
Zgłoś
brylant1412 2022-02-15, 6:00
tak się kończy jak chce się jechać na krzywy ryj

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
kuzyng 2022-02-15, 6:55
nawet ryski nie będzie na srebrnym suv-ie
Zgłoś
edek_kotek 2022-02-15, 8:17 2
Kiedy anal wychodzi za mocno
Zgłoś
Mirek19850509 2022-02-15, 8:28 1
Za taką jazdę suv powinien mieć dozywotnio zabrane prawko ,to jedyna kara dla debili co nie trzymają dystansu w trudnych warunkach,i maja wyjebane na cudze i swoje życie ,huj ze przyczepa zwolnila huj ze zmienila pas gdyby mial tyle dystansu z jaka jedzie predkoscia to by tego nie bylo jade 120 km h to mam dystans 120 metrów jade 60 to 60 metrów w deszczu o polowe wiecej ,na prawo jazdy tego ucza ale nikt juz nie pamieta
Zgłoś
mocnymarcin5 2022-02-15, 9:53 1
Mirek19850509 napisał/a:

Za taką jazdę suv powinien mieć dozywotnio zabrane prawko ,to jedyna kara dla debili co nie trzymają dystansu w trudnych warunkach,i maja wyjebane na cudze i swoje życie ,huj ze przyczepa zwolnila huj ze zmienila pas gdyby mial tyle dystansu z jaka jedzie predkoscia to by tego nie bylo jade 120 km h to mam dystans 120 metrów jade 60 to 60 metrów w deszczu o polowe wiecej ,na prawo jazdy tego ucza ale nikt juz nie pamieta

dobra Miras weź się nie pluj, tutaj widać że gość po prostu łeb miał w smartfonie czy nawigacji że się wjebał

dajesz dajesz nie pryestajesz
Zgłoś
dadar123 2022-02-15, 13:39
Jedyny w swoim rodzaju ruchomy garaż
Zgłoś
albazsanagycjib 2022-02-15, 22:48
Miota nim jak szatan
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów