Albo i nie ;]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Albo i nie ;]
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
@Rasacz
A Ty jesteś kurwa najmądrzejszy bo zapierdalasz rowerem, który Ci się idealnie mieści na balkonie.
Weź nie pieprz, bo w dużym mieście nie ma gdzie parkować. 1,2 miliona mieszkańców, 2000 miejsc do parkowania w centrum to czego się kurwa spodziewasz? Mam sobie auto do kieszeni zabrać czy zapieprzać komunikacją miejską 3 godziny, bo jakiś popieprzony kretyn nie potrafił zrobić planu zagospodarowania porządnie?
A jak widziałeś gdzieś niepełnosprawnego z wózkiem o szerokości 1,5 metra to mogłeś chociaż fotę cyknąć bo dostałbyś z 30 piw. Standardowy wózek inwalidzki ma od 60-80 cm szerokości całkowitej.
I tak, ja rozumiem, że zastawianie chodnika to pedalstwo. Ale nikt nie ma metrówki ze sobą i czasem zaparkuje na 1,2. Przyjdzie taka pipa, która nie ma szacunku do cudzej własności i mu pomaluje auto. Fajnie, że gość twarz pokazał, bo go przynajmniej właściciele mogą dopaść.
Chujowemu parkowaniu mówię nie i zwracam uwagę komuś, kto zostawia auto np. na miejscu dla inwalidów, ale takiemu wyrwałbym jajca.
A Ty jesteś kurwa najmądrzejszy bo zapierdalasz rowerem, który Ci się idealnie mieści na balkonie.
Weź nie pieprz, bo w dużym mieście nie ma gdzie parkować. 1,2 miliona mieszkańców, 2000 miejsc do parkowania w centrum to czego się kurwa spodziewasz? Mam sobie auto do kieszeni zabrać czy zapieprzać komunikacją miejską 3 godziny, bo jakiś popieprzony kretyn nie potrafił zrobić planu zagospodarowania porządnie?
A jak widziałeś gdzieś niepełnosprawnego z wózkiem o szerokości 1,5 metra to mogłeś chociaż fotę cyknąć bo dostałbyś z 30 piw. Standardowy wózek inwalidzki ma od 60-80 cm szerokości całkowitej.
I tak, ja rozumiem, że zastawianie chodnika to pedalstwo. Ale nikt nie ma metrówki ze sobą i czasem zaparkuje na 1,2. Przyjdzie taka pipa, która nie ma szacunku do cudzej własności i mu pomaluje auto. Fajnie, że gość twarz pokazał, bo go przynajmniej właściciele mogą dopaść.
Chujowemu parkowaniu mówię nie i zwracam uwagę komuś, kto zostawia auto np. na miejscu dla inwalidów, ale takiemu wyrwałbym jajca.
teken napisał/a:
Dobre, z debilami trzeba krótko, jak się zaparkowac nie umie to się nie wsiada w samochód tylko się idzie z buta. A w Polsce kiedyś robili akcji "1,5 metra" (w kodeksie opisane jest, że parkowanie na chodniku dozwolone jest tylko, gdy dla pieszych zostanie na chodniku 1,5 metra), wzięli wałek z farba i 1,5 metrowy kij i malowali na chodniku linie i po wszystkich samochodach, co wystawały za 1,5 metra Dobra akcja.
Trzeba byc powaznie nieuswiadomionym, zeby cos takiego napisac i takie glupie akcje popierac. Nie parkuje sie na miejscu dla inwalidow, nie blokuje sie chodnika - to skrajne i oczywiste. Ale wymalowac auto kolesiowi, ktory zostawil nie 1,5m tylko 1m chodnika to glupota.
Panstwo pobiera slone oplaty drogowe od uzytkownikow drog publicznych i dokladnie wie ile jest zarejestrowanych samochodow w kazdym miescie i obowiazkiem jest przygotowanie odpowiedniej ilosci miejsc parkingowych. Za taki balagan nalezy winic panstwo. W Japonii problem urosl juz do skali... niewyobrazalnej - tam aby zarejestrowac auto, trzeba wskazac miejsce, gdzie bedzie parkowalo.
ty masz swoje zdanie i ja mam swoje zdanie. Nikt nic nie zmieni. Akcje popieram i sam nie parkuję tam gdzie się nie mieszczę.
Gdyby kodeks określal, że trzeba zostawić 50 cm to powiedział byś "ups, zostawiłem 20, a tam będą robić krok przez maskę". Dużo chodzę po mieście i to jest denerwujące, zwłaszcza jak idziesz z kimś i co chwilę musicie iść jeden przed drugim. Prawo to prawo, twarde ale prawo.
Szacunek do obcej własności mam, dlatego też sam bym czegoś takiego nie zrobił, a to, że akcję popieram, nie znaczy, że maluję samochody, ale jak widzę, że jakiś idiota zajmuje ostatnie 2 miejsca jednym samochodem to sam mam ochotę wziąć marker i narysować mu na masce wielkiego kutasa.
Gdyby kodeks określal, że trzeba zostawić 50 cm to powiedział byś "ups, zostawiłem 20, a tam będą robić krok przez maskę". Dużo chodzę po mieście i to jest denerwujące, zwłaszcza jak idziesz z kimś i co chwilę musicie iść jeden przed drugim. Prawo to prawo, twarde ale prawo.
Szacunek do obcej własności mam, dlatego też sam bym czegoś takiego nie zrobił, a to, że akcję popieram, nie znaczy, że maluję samochody, ale jak widzę, że jakiś idiota zajmuje ostatnie 2 miejsca jednym samochodem to sam mam ochotę wziąć marker i narysować mu na masce wielkiego kutasa.
Przemawia przez ciebie brak doswiadczenia zyciowego i obeznania z absurdami ow "twaredgo prawa"... Nie popieram skrajnych idiotow ani po jednej, ani po drugiej stronie.
A roznica pomiedzy 50cm a 20cm nie jest nawet proporcjonalna z 150cm a 100cm. Zawsze trzeba myslec o kobiecie z wozkiem, chociazby po to, aby nie narazac samochodu.
PS. W przepisach kiedys bylo, jesli juz nie jest, ze trzeba parkowac 11m od przejscia, znaku lub skrzyzowania... Ciekawe, czy wozisz ze soba miarke.
A roznica pomiedzy 50cm a 20cm nie jest nawet proporcjonalna z 150cm a 100cm. Zawsze trzeba myslec o kobiecie z wozkiem, chociazby po to, aby nie narazac samochodu.
PS. W przepisach kiedys bylo, jesli juz nie jest, ze trzeba parkowac 11m od przejscia, znaku lub skrzyzowania... Ciekawe, czy wozisz ze soba miarke.
Clawer napisał/a:
@~Conscribo święta racja, tylko zachodzę w głowę skąd wiesz ??
jakieś przykre doświadczenie/nia ??
raczej w drugą stronę
nie lubię bezmyślnego pakrkowania samochodu
tak, tak i jeszcze raz tak dla takich akcji
może wreszcie bezmózgi z samochodami zrozumieją, że nie wszystko kręci się wokół nich. Nie ma miejsc parkingowych w centrum miast - to po kiego grzyba się tam pchasz wiedząc o tym? A jeśli wykonujesz takowy manewr codziennie jeżdżąc do pracy to ewidentnie popisujesz się myśleniem "prawdziwych kierowców" - czyli jego totalnym brakiem.
Chodnik jak sama nazwa wskazuje służy do chodzenia, a nie jeżdżenia czy parkowania - uwielbiam mongoidalnych paszczurów, którzy parkują tak że nie ma możliwości przejścia po chodniku - a wejdziesz na jezdnię to kolejny "prawdziwy kierowca" cię pierdolnie i znów pretensje do garbatego że ma dzieci proste...
Przed umożliwieniem zdawania na prawko powinno się zrobić test na inteligencję i siakieś psychologiczne na temat osobowości.
Cóż nie darmo o naszych rodzimych kierowcach się mawia, że to największe chamy za kółkiem.
może wreszcie bezmózgi z samochodami zrozumieją, że nie wszystko kręci się wokół nich. Nie ma miejsc parkingowych w centrum miast - to po kiego grzyba się tam pchasz wiedząc o tym? A jeśli wykonujesz takowy manewr codziennie jeżdżąc do pracy to ewidentnie popisujesz się myśleniem "prawdziwych kierowców" - czyli jego totalnym brakiem.
Chodnik jak sama nazwa wskazuje służy do chodzenia, a nie jeżdżenia czy parkowania - uwielbiam mongoidalnych paszczurów, którzy parkują tak że nie ma możliwości przejścia po chodniku - a wejdziesz na jezdnię to kolejny "prawdziwy kierowca" cię pierdolnie i znów pretensje do garbatego że ma dzieci proste...
Przed umożliwieniem zdawania na prawko powinno się zrobić test na inteligencję i siakieś psychologiczne na temat osobowości.
Cóż nie darmo o naszych rodzimych kierowcach się mawia, że to największe chamy za kółkiem.
Te akcje z tą farbą i malowaniem, najczęściej robią kretyni których nie stać na auto i dlatego dokładnie i dobitnie, wręcz wyszukują ludzkich błędów. Często ulice są tak wąskie, że trzeba by zastawić całą ulicę żeby zaparkować auto. Jakiegoś problemu z przejściem to ja tam nie widzę. Chyba te wandale nie mają co robić w domu. Tak, to jest zwykły wandalizm. Trzeba pamiętać że są także przepisy dotyczące pieszych. I często ciule przechodzą przez pasy na czerwonym, wbiegają pod samochód, łażą wzdłuż ulicy. I co, mam wtedy przypierdolić w takiego? Ta sama sytuacja - ja łamię prawo aby wyegzekwować złamanie prawa przez inną osobę. To samo zrobili ci kretyni z farbą. Mam nadzieję że policja odnalazła tych wandali co malowali samochody.
Dopiero kolano na mordzie go uspokoiło.
Mają chłopaki jaja, ja jak jestem na UA i widzę czarnego Merca albo Porszaka z przyciemnionymi szybami i dwóch napakowanych bysiorów w skórach to przechodzę na drugi koniec ulicy (albo miasta) żeby ich nie drażnić, a koleś od tak po prostu puka im w szybkę i mówi że zasadzi im karnego kutasa na przednią szybkę jak nie odjadą. Kiedyś się doigra. PS: Przydałoby się tłumaczenie bo 99% Polaków nie pojemajet po ruski
To się nazywa poświęcenie, żeby zaistnieć w świecie internetu. Ledwo co zabrali mu ten pistolet.
Nakleili mu naklejkę na szybę i się wkurwił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów