18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Parkująca kobieta...
vilay • 2011-03-12, 22:20

Jest kilka rzeczy na, które można patrzeć bez końca... jedną z nich jest z pewnością parkująca kobieta...
Zgłoś
brylant1412 2011-03-12, 22:25
Są dwie rzeczy na które można patrzeć bez końca: Zachód słońca i parkującą kobietę.

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Ludomir 2011-03-12, 22:30
Nowiuśką Ładę zarysowała, zabić to mało.

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
bluntmeeen 2011-03-12, 22:58 5
jak juz sie wjebala na plotek to pajdziom pamozem

jebać kółko różańcowe oznaczone ~
Zgłoś
golip 2011-03-13, 12:30 1
a potem się dziwią że nie chcemy ich z kuchni wypuszczać.

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
cracker10 2011-03-13, 12:57 5
Ja to nie rozumiem jednej rzeczy, ile trzeba mieć inteligencji żeby powiedzieć sobie - nie umiem - nie zabieram się za to.
Zgłoś
ziutekkk1992 2011-03-13, 19:45
poczekajcie az film sie naladuje potem tylko na suwak w dowolnych miejscach wciskajcie
Zgłoś
Lupi 2011-03-13, 19:46 1
Ja pierdole, i dać takiej prawo jazdy... Baby to testy na obsługe miksera mieć, i z kuchni nie wychodzic.
Zgłoś
s................a 2011-03-13, 19:47
@ziutek
No i na chuj nam to info ?
Zgłoś
Enerv 2011-03-13, 20:04 1
Śmieje się gorzej, niż świnia, którą dziś rżnąłem na niedzielny obiad.
Zgłoś
dirtytricks 2011-03-13, 20:09
film starszy od internetu, było z "pinćset" razy.
Zgłoś
Tyler. 2011-03-13, 20:25 1
Ta laska w środku się śmieje z tej parkującej ale jestem przekonany że jak by się zamieniły miejscami było by tak samo
Zgłoś
ogorczak 2011-03-13, 20:40
a ten żart pod filmikiem to chyba zabrałeś od Pana Karola z góry, co kawał o Azorze opowiedizał :o
Zgłoś
kozak241 2011-03-13, 22:02
Jakoś nie bawią mnie juz takie filmiki i jak byś jeszcze zażartował żeby nie wychodziła z kuchni to juz całkiem był by ubaw po skrzydła

Nie ma Opierdalania sie !
Zgłoś
szpiqlec 2011-03-13, 22:05 12
Ech to gooopie pindy są. Ma super słodziasty żółty samochodzik i zdała prawko za pierwszym razem, ach prymuska i ideał chodzący, ojejuńku, cmok cmok słodziaku. Na spotkaniach towarzyskich wykłóca się na pewno z facetami jak to kobiety przezajebiście nie jeżdżą, poprawnie i doskonale i w ogóle są lepsze i najlepsze, a potem jak dochodzi co do czego to: "Oj bo mnie stresujesz, oj bo buty, blablablabla coś tam". Ach co ja bym dał żeby te wszystkie feministki co to tak wmawiają tym biednym kobietom, że mogą i dadzą radę (sic!) choćby dotrzymać kroku mężczyznom, uświadomić, wbić do łba, że może w cerowaniu skarpet (w co też wątpię, bo jak by się facet za to wziął to by pewnie miał lepsze niż nowe i zarobiłby na tym potem parę baniek w firmie wykorzystującej niewolniczo kobiety z Gwatemali) są lepsze ale na pewno nie w żadnej czynności wymagającej choć odrobiny jakichkolwiek złożonych umiejętności manualnych tudzież intelektualnych albo minimalnej podzielności uwagi. A na braku tej wiedzy kobiety tylko tracą, bo zamiast cyckami i dupą przehandlować swoje racje to próbują pobić facetów, co jest niestety z góry skazane na porażkę. Dziękuję Dobranoc!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów