📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Kogo on parodiuje ?
Kurwa jak kiedyś dorobię się dzieciaka i pewnego razu zapyta mnie kim jest hipokryta to puszczę mu ten filmik.
co to kurwa tu robi?
@bobrełę dorobić to możesz dupą pod latarnią, dzieci sie same robią
Wkurwiają mnie vlogerzy. Gorszi od vlogerów mogą być tylko Ci co są sami vlogerami i parodiują innych vlogerów. A jeszcze gorsi od nich są Ci co oglądają i spamują w około ich filmikami dając im zarobić i pompując ich. Potem rosną pokolenia vlogerów, a kurwa do zwykłej pracy już nikt nie pójdzie. Rośnie nam bananowa młodzież która chce być sławna i ma parcie na szkło.
Lubie tego spaslaka, ale z tymi jego dissami mam zawsze problem by obczaic do czego akurat "pije" bo za chuj nie marnuje swojego zycia by ogladac jakies gownovlogi na YT, kto to w ogole oglada?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów