📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
bardzo pozytywne ;d
Na chuj te smutne komentarze o wymaganiach językowych pod każdym anglojęzycznym filmem? Jara was to czy co bo kurwa nie kumam. Pewnie gówno rozumiesz z tego ale będziesz kozaka udawał jaki to poliglota z ciebie nie jest.
lasyk, Po to, aby tacy ludzie jak ty, mogli przewijac dalej i nie tracic czasu na ogladanie czegos, czego nie zrozumieja.
@Zasia 900€ czyli ok 3600zl ;D
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
farenc napisał/a:
lasyk, Po to, aby tacy ludzie jak ty, mogli przewijac dalej i nie tracic czasu na ogladanie czegos, czego nie zrozumieja.
Gdybym nie rozumiał nie pisałbym takiego komentarza Ciesz się, zabłysnąłeś wśród nastolatków i "poparli" cię choć pewnie rozumieją z tego tyle co nic. Myślałem, że na tym portalu jest więcej osób z mózgiem w głowie ale jednak wszyscy idą jak barany na rzeź za osoba, która "błyśnie ripostą".
lasyk, Malo mnie interesuje czy znasz angielski czy nie, moim zamiarem bylo wytlumaczenie Ci i innym, po co autorzy tematow zamieszczaja "smutne komentarze o wymaganiach językowych".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów