📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marian normalnie mnie wkurwia niemilosiernie, ale ta przerobka nawet spoko
Jak słyszę Ptak, to źle mi się kojarzy z panem Antonim ze Szczecina -.-
Kibice Pogoni pozdrawiają... środkowym palcem.
Kibice Pogoni pozdrawiają... środkowym palcem.
to coś wygląda jakby powstało na zlecenie wąsatej Kazi Szczuki. W dupach sie poprzewracało, brak dobrego jebanka robi swoje..
Okej, okej.
Niech ktoś mi kurwa wyjaśni jak można sparodiować parodię?
Albo jestem jakiś głupawy albo czegoś nie rozumiem...
Niech ktoś mi kurwa wyjaśni jak można sparodiować parodię?
Albo jestem jakiś głupawy albo czegoś nie rozumiem...
rozwaliło mnie na maksa gey był naj lepszy
Posłuchałem zaledwie 45 sekund...
... nie nie wyłączyłem wręcz przeciwnie specjalnie się zalogowałem aby postawić piwo! I resztę właśnie będę odsłuchiwał po napisaniu tego komentarza
... nie nie wyłączyłem wręcz przeciwnie specjalnie się zalogowałem aby postawić piwo! I resztę właśnie będę odsłuchiwał po napisaniu tego komentarza
maciek98 napisał/a:
Posłuchałem zaledwie 45 sekund...
Urzekła mnie Twoja historia, możesz nam wytłumaczyć po kiego chuja robisz milion 'enterów' między zdaniami? myślisz, że dzięki temu dostaniesz wirtualne piwo? No chyba Cię pojebało.
Póhó napisał/a:
Urzekła mnie Twoja historia, możesz nam wytłumaczyć po kiego chuja robisz milion 'enterów' między zdaniami? myślisz, że dzięki temu dostaniesz wirtualne piwo? No chyba Cię pojebało.
Po to...
..żebyś...
...się kurwa pytał.
Tak "na marginesie" pojebało to raczej ciebie stary. Skoro robisz problem o parę enterów. Aż strach pomyśleć co robisz z żoną jak garów nie umyje, skoro o entery się czepiasz. A jeśli nie masz żony to niech Bóg ma w opiece te kobiety, które zamierzają za ciebie wyjść.
"nerwowy mode" ON!
no i, kurwa, zawsze tak jest że oglądam jakiś bardzo chujowy filmik, spodziewam się mocnych pojazdów w komentarzach, a tu pochwały ;/
moim zdaniem to jebany syf.
moim zdaniem to jebany syf.
Pozytyw ! nie ma sensu pisać nic więcej niż to, że piwo się należy.
Najlepsza z dotychczasowych przeróbek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów