📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
zastanawia mnie, co robia ludzie z otoczenia takich typow. ja napwno nie przeszedl bym obojetnie obok takiego emopedzia.
GayBoy można się z nich śmać ale żeby coś im zrobić fizycznie to trzeba mieć najebane pod daszkiem
Kurde, istnieją dwa rodzaje emo: trÓ emo i true emo. W tym filmie widzimy przykład trÓ emo, pedały, robią dokładnie to co im każą kolorowe gazetki i ludzie (malowanie się, cięcie, płacz, brak zrozumienia).
hehe i Pol(ań)ski akcent nawet jest
znakomite i prawdziwe!
WaterJetPenis napisał/a:
GayBoy można się z nich śmać ale żeby coś im zrobić fizycznie to trzeba mieć najebane pod daszkiem
rozumiem ze bronisz swoich, ale niestety ja pedalstwa nienawidze.
Pedalstwa nie zdzierżę i jeśli o mnie chodzi to faktycznie "mam nasrane we łbie". Zresztą "emo" lubią ból fizyczny ;/
I tak Cartman - Pokerface wymiata z przeróbek ; )
Refren rozwala...
zajebać na kotleta takie coś i tyle
Ale zarąbiście wpada w ucho powinni to śpiewać w klubach czy coś bo powstał niezły kawałek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów